Circus Allez Hoep


Circus Allez Hoep
Een interactieve circusvoorstelling vol kleurrijke artiesten. Voor het Hooggeëerd Publiek treden op: Isolde, de acrobatenvogel, zes kleurrijke circusrupsen, Jerke, de sterke man, Hoep de circuskoe en..... Clowntje Pedro, bekend van tv! Hij behaalde met zijn act de vijfde plaats in de finale van POPSTER! Komt dat zien, Komt dat zien!!


Een interactieve voorstelling gespeeld met marionetten. Ondersteund door leuke liedjes en muziek. En met als belangrijkste artiesten de toeschouwers!


 


  

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Poppentheater Trollemor speelt al meer dan 20 jaar marionetten/poppentheater waar de kinderen en volwassenen dicht bij betrokken zijn. De marionetten komen op een subtiele manier tot leven en spelen hun verhaal, met muziek of in stilte. Stille kijkmomenten worden afgewisseld met actief meedoen.

Poppentheater Trollemor bestaat uit Magda Pontier (poppen en objecten) en Johannes ten Have (liedjes en muziek).

Trollemor speelt in kleine theaters, basisscholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, zorginstellingen, bibliotheken, cultuurcentra en festivals.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;