Het Geheim van het IJskonijn


“Het Geheim van het IJskonijn” is een vrolijke sprankelende familievoorstelling van TOF Toneel, voor iedereen van 4 tot 104.


“Het Geheim van het IJskonijn” is een interactieve familievoorstelling. Nieuwsgierig Aagje vraagt zich af waarom er nog ijspegels zijn, terwijl het al zomer is. Het lijkt erop dat alles bevriest. Dat is raar. Waarom gebeurt dat? Heeft het IJskonijn hier iets mee te maken? Terwijl Nieuwsgierig Aagje op zoek is naar antwoorden, komt hij de Koninklijke bedienden tegen. Zij zoeken de prinsessen want die moeten het koninkrijk redden van het bevriezen. Grote schrik als ze horen van het IJskonijn en het geheim. Ze besluiten samen met Nieuwsgierig Aagje op onderzoek te gaan. Ook zo nieuwsgierig naar dit geheim? Kom met ons mee en volgt het spoor ……….

Deze meeslepende voorstelling slokt je helemaal op. Voor je het weet zit je midden in het verhaal en roep je dingen waarvan je nooit had gedacht dat ze ooit nog zou roepen. Kom en doe mee.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Noem ons toneelgekken, theaterliefhebbers of durfals, wat u maar wilt.

Het allerliefst maken wij de mooiste, ontroerendste, vrolijkste, wildste producties die afgestemd zijn op uw wensen en ons kunnen voor zowel volwassen als kinderen.

De artistieke leiding is in de vakkundige handen van Ineke de Jongh. Het acteren en de productieleiding wordt door Theo Bolta opgepakt.

Interesse in onze producties of onze mogelijkheden voor uw theater of locatie; vul dan het formulier in op de website.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;