De TokTukTuk


Op zoek naar coronaproof theater? Dan ben je bij de TokTukTuk aan het goede adres. Het allerleukste theater voor iedereen van 2-8 jaar! Vanuit een kleurrijke TukTuk vermaken een kip en een haan het publiek met vrolijke liedjes, gekke kunsten en een heuse loterEI.  Met heel veel interactie, meerdere voorstellingen op een dag en genieten in de buitenlucht heb je alle ingrediënten voor een fantastisch kakelend theaterfeest dat ook nog eens coronaproof is: 

De poppenspeler zit (onzichtbaar) achter een spatscherm op anderhalve meter afstand.

De gastvrouw heeft een mondkapje op en houdt anderhalve meter afstand.

De poppen hebben ontsmette handen

De kinderen zitten op krukjes die eventueel anderhalve meter van elkaar kunnen worden geplaatst. Ouders en andere belangstellenden kunnen op afstand meekijken.

Dit ludieke, mobiele en interactieve poppentheater kan heerlijk in de openlucht worden verzorgd. Weer of geen weer; de TokTukTuk maakt je warm! Op het grasveld, schoolplein of gewoon op straat; we maken er een feest van.

Ideaal voor theater op het schoolplein, festivals en bibliotheken. Ook te boeken als TaalTukTuk met taalvoorstellingen

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Timo begon op zijn twintigste met het verzorgen van voorstellingen. Nadat hij dit een tijd gecombineerd had met zijn werk in het basisonderwijs ging hij vanaf 2004 fulltime verder met zijn muziektheater. Na een periode achter de schermen te hebben gewerkt is hij vanaf september 2013 weer op pad met nieuwe muziektheaterproducties. In 2016 volgt hij de opleiding tot NT2-docent om met muziek en drama het leren van de Nederlandse taal te kunnen ondersteunen.

Timo's optredens kenmerken zich door veel interactie, muziek, improvisatie en humor. Timo speelt altijd dichtbij en samen met de kinderen, maar zorgt er ook voor dat het programma boeiend is voor ouders en andere omstanders

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;