Alles goed?


De voorstelling voor anderstaligen die bezig zijn met het leren van Nederlands! Het programma sluit aan bij het thema van de kinderboekenweek 2018.

Een kapotte fiets, een volle bus, een bezoek aan de dokter... allerlei situaties die terugkomen in deze  humoristische voorstelling waarbij het leren van de Nederlandse taal gecombineerd wordt met aandacht voor integratie.

Herkenbare gebeurtenissen worden met een vette knipoog naar de alledaagse werkelijkheid voor het voetlicht gebracht.

Een 45 minuten durende voorstellingvol leuke taalliedjes en toneel waarbij het publiek actief meespeelt.

‘Alles goed ?’ is een productie van NT2-theater De Spraakversterker en wordt gespeeld voor zowel kinderen als volwassenen. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Timo begon op zijn twintigste met het verzorgen van voorstellingen. Nadat hij dit een tijd gecombineerd had met zijn werk in het basisonderwijs ging hij vanaf 2004 fulltime verder met zijn muziektheater. Na een periode achter de schermen te hebben gewerkt is hij vanaf september 2013 weer op pad met nieuwe muziektheaterproducties. In 2016 volgt hij de opleiding tot NT2-docent om met muziek en drama het leren van de Nederlandse taal te kunnen ondersteunen.

Timo's optredens kenmerken zich door veel interactie, muziek, improvisatie en humor. Timo speelt altijd dichtbij en samen met de kinderen, maar zorgt er ook voor dat het programma boeiend is voor ouders en andere omstanders

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!