De Spraakversterker


Het leukste theater in gemakkelijk Nederlands! NT2-docent en theatermaker Timo van den Heuvel (bekend van bijvoorbeeld NT2tv) verzorgt interactieve voorstellingen voor iedereen met een taalachterstand. Herkenbare thema's zoals te laat komen, durven en een kapotte fiets komen op een humoristische manier aan bod. Met eenvoudige taalliedjes, lesmateriaal en natuurlijk een variant die coronaproof is:

- de speler houdt anderhalve meter afstand

- bij op- en afbouw dragen we mondkapjes

- we ontsmetten ook tijdens de voorstelling onze handen

- bij verhindering door corona kunt u de voorstelling kosteloos verplaatsen.  

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Timo begon op zijn twintigste met het verzorgen van voorstellingen. Nadat hij dit een tijd gecombineerd had met zijn werk in het basisonderwijs ging hij vanaf 2004 fulltime verder met zijn muziektheater. Na een periode achter de schermen te hebben gewerkt is hij vanaf september 2013 weer op pad met nieuwe muziektheaterproducties. In 2016 volgt hij de opleiding tot NT2-docent om met muziek en drama het leren van de Nederlandse taal te kunnen ondersteunen.

Timo's optredens kenmerken zich door veel interactie, muziek, improvisatie en humor. Timo speelt altijd dichtbij en samen met de kinderen, maar zorgt er ook voor dat het programma boeiend is voor ouders en andere omstanders

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;