Gekrakeel op het kasteel


Nar Pietro en Troubadour Timo verzorgen een letterlijk spetterende voorstelling in Middeleeuwse sferen. Historische feiten worden gecombineerd met ludieke acts en vrolijke muziek. Om de burgers, boeren en buitenlui in het gareel te houden gaan ze op zoek naar een ridder die niet alleen over sterke, maar ook slimme en romantische eigenschappen bezit. En natuurlijk zijn jonkrvouwen ook van de partij! Een uur lang een onvergetelijk feest voor jonge en oud. Voor grote en kleine groepen kinderen.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Timo begon op zijn twintigste met het verzorgen van voorstellingen. Nadat hij dit een tijd gecombineerd had met zijn werk in het basisonderwijs ging hij vanaf 2004 fulltime verder met zijn muziektheater. Na een periode achter de schermen te hebben gewerkt is hij vanaf september 2013 weer op pad met nieuwe muziektheaterproducties. In 2016 volgt hij de opleiding tot NT2-docent om met muziek en drama het leren van de Nederlandse taal te kunnen ondersteunen.

Timo's optredens kenmerken zich door veel interactie, muziek, improvisatie en humor. Timo speelt altijd dichtbij en samen met de kinderen, maar zorgt er ook voor dat het programma boeiend is voor ouders en andere omstanders

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!