Sterren gezocht! - Wonderwolktheater


Een warme en humoristische kerstvoorstelling rond de Wonderwolk. Over een stoer schaap dat denkt dat 'ie een superster is en een wollig schaap dat compleet de weg kwijt is. Als het avontuur compleet in het honderd lijkt te lopen komt het publiek als stralende sterren in actie en belanden we bij een stal dat een eeuwenoud wonder herbergt... 

De Wonderwolk vol bijzondere instrumenten, grappige poppen en wonderlijke verhalen bewijst dat wonderen de wereld nog niet uit zijn! Met muzikaal meespeeltheater wil de Wonderwolk een plek bieden waar je mag ontdekken dat ook jij bijzonder bent en in de wolken mag zijn.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Timo begon op zijn twintigste met het verzorgen van voorstellingen. Nadat hij dit een tijd gecombineerd had met zijn werk in het basisonderwijs ging hij vanaf 2004 fulltime verder met zijn muziektheater. Na een periode achter de schermen te hebben gewerkt is hij vanaf september 2013 weer op pad met nieuwe muziektheaterproducties. In 2016 volgt hij de opleiding tot NT2-docent om met muziek en drama het leren van de Nederlandse taal te kunnen ondersteunen.

Timo's optredens kenmerken zich door veel interactie, muziek, improvisatie en humor. Timo speelt altijd dichtbij en samen met de kinderen, maar zorgt er ook voor dat het programma boeiend is voor ouders en andere omstanders

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Frank Otter op 24 december 2017 13:30
Hele leuke voorstelling, gericht op kinderen maar de volwassenen worden zeker niet vergeten. Heel erg interactief met het publiek, origineel en vol humor.
;