Sweet Home - Interactief Muziektheater


Sweet Home - Interactief Muziektheater

Sweet Home' is een muzikaal, theatrale zoektocht naar de ingrediënten van het ultieme thuisgevoel: knisperende kneuterigheid, huishoudelijke beslommeringen, verzamelwoede, burengerucht, vastgeroeste gewoonten en symmetrie op de vensterbank. Belangwekkende zaken komen aan het licht: de stofzuiger is een blaasinstrument, klusgeluiden kunnen heus ook prettig klinken, hoeveel beleg past er op een boterham en wat kun je leren van een curieuze oudtante?

In een energieke, afwisselende voorstelling vol aanstekelijke liedjes, acts, humor en interactie probeert Tijl Damen het wonderlijke woongedrag van de mens te ontrafelen.

Praktisch
- Voorstelling voor de hele school of opgedeeld per bouw mogelijk. 
- Inhoud/niveau wordt telkens aangepast aan samenstelling publiek.
- Ook geschikt voor NT2 en speciaal onderwijs.
- Deze voorstelling wordt gespeeld in heel Nederland. Er worden geen reiskosten in rekening gebracht.
- Voorstelling is inclusief eigen licht en geluid.
Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Indicatie kosten:
- Eén voorstelling: 975,-
- Twee voorstellingen: 1500,-

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Tijl Damen schrijft en speelt interactieve, muzikale kindervoorstellingen/ familievoorstellingen in heel Nederland en Vlaanderen. Afwisselende theatershows, opgebouwd uit aanstekelijke liedjes, live muziek, acts, humor en veel interactie met het publiek.

Als geen ander is Tijl in staat af te stemmen op zijn publiek en hen voor zich in te nemen. Of het nu kleuters zijn, een hele basisschool of complete gezinnen: met zijn ongeremde energie en enthousiasme trekt Tijl iedereen over de streep om, soms ondanks zichzelf, mee te doen.

Tijl speelt zijn voorstellingen in theaters, op festivals en evenementen en bij basisscholen en kinderopvangorganisaties. Zijn voorstellingen zijn geschikt voor zowel het regulier als het speciaal onderwijs. Bij iedere show stemt hij (soms zelfs tijdens het spelen) het niveau, tempo en inhoud af op de mogelijkheden en samenstelling van het publiek.

Tijl Damen begon ooit in het basisonderwijs als leerkracht, maar liet dat al vrij snel los om zich volledig te richten op het schrijven en spelen van liedjes en kindervoorstellingen. Inmiddels staat hij al bijna 15 jaar op het podium en speelt hij jaarlijks ruim 250 voorstellingen.

Speelgebied: heel Nederland en Vlaanderen. Tijl rekent géén aparte reiskosten.

Meer over Tijl Damen vind je op zijn eigen website https://www.tijldamen.com

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door PCBO Het Kompas op 10 oktober 2023 09:27
Top energie en een sterk gevoel voor (kinder)humor. De kinderen vonden Tijls spel fantastisch en zingen nog steeds liedjes van de voorstelling! De apparatuur, set en het vervoer waren allemaal van hoog niveau en allesbehalve invasief. Een echte allround aanrader!
door KC de Plataan op 10 oktober 2023 08:38
We hebben op ons kindcentrum, waar ook heel wat NT2 leerlingen zitten, genoten van de voorstelling Sweet Home. Tijl was ruim op tijd om zijn decor op te bouwen. Hij denkt aan alle details en heeft dan ook veel decor stukken bij zich. in de ochtend speelde hij een geweldige show voor de onderbouw. De kinderen waren enthousiast en konden lekker meedoen. In de middag speelde hij een aangepaste versie voor de bovenbouw. Het was voor veel leerlingen een leuke manier om kennis te maken met het theater en daarnaast een mooie start voor de kinderboekenweek.
door Bibliotheek Alblasserdam op 10 oktober 2023 08:37
Sweet home is echt een super leuke interactieve voorstelling. Je steekt er nog eens wat van op. De kinderen en ouders hebben echt genoten. Leuke was ook dat de tweede voorstelling voor de bovenbouw ook in taalgebruik anders was. Echt een aanrader voor andere bibliotheken.
door OBS de Dolfijn op 10 oktober 2023 07:34
Wat een feest! De kinderen hebben genoten. Top voorstelling waarbij de kinderen erg betrokken waren.
;