Online Kerstshow


Samen met de school coronaproof een kerstvoorstelling beleven? Tijl Damen gaat online! Bekijk met de hele klas - via digibord of vanuit thuis - deze interactieve kerstshow vol interactie, live muziek en aanstekelijke liedjes.

Begin december wist Tijl Damen al ruim 25.000 kinderen mee te krijgen bij 'De Grootste Online Sinterklaasvoorstelling van NL'. Tijdens Kerst doet hij dat graag nog eens over!
Op 23 december streamt Tijl Damen live online kerstvoorstellingen voor onderbouw en bovenbouw.
Met aanstekelijke liedjes, live muziek, humor, sfeer en bovenal veel interactie bouwt Tijl online met zijn publiek een vrolijk kerstfeest. Het publiek wordt telkens op allerlei manieren actief betrokken.
Zelfs kinderen of hele klassen die thuis in quarantaine zitten kunnen thuis meekijken en meedoen!
De online kerstshow duurt 30 (onderbouw) of 40 (bovenbouw) minuten en start elk heel uur vanaf 09:00 tot 14:00 uur. Tijl speelt afwisselend voor bovenbouw en onderbouw.
Zo kunt u de online voorstelling makkelijk inpassen in het kerstprogramma van uw school.

Kosten zijn alleszins schappelijk:
1,- Euro per kind.

Vragen? Neem gerust contact op!

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Tijl Damen Muziek & Kindertheater schrijft en speelt interactieve, muzikale kindershows/ kindervoorstellingen/ kindertheater in allerlei thema's. Tijdens optredens en voorstelling worden kinderen constant actief betrokken. Er wordt gedanst, gesprongen, gezongen, muziek gemaakt en zelfs een beetje geacteerd.

De doelgroep varieert van 2 tot 12 jaar en kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Bij iedere show wordt een programma samengesteld dat goed aansluit bij de mogelijkheden en wensen van het publiek.

Tijl Damen begon ooit in het basisonderwijs als leerkracht, maar liet dat al vrij snel los om zich volledig te richten op het schrijven en spelen van liedjes en voorstellingen.

Tijl speelt allerlei verschillende instrumenten waarmee hij zichzelf begeleidt. Zijn kindervoorstellingen zijn erg gevarieerd: liedjes, 'stomme' acts, verhalen ( al dan niet met zijn eigen illustraties), maar altijd staat de betrokkenheid van het publiek centraal.

Speelgebied: heel Nederland en Vlaanderen

Wilt u meer informatie over de kindervoorstellingen van Tijl Damen? Vult u dan hieronder het formulier in, Tijl neemt dan binnenkort contact met u op.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door M.Lagarde op 04 december 2021 18:46
Wat een geweldige verrassing voor de kids, enorm bedankt, de "Beebees" van groep 1-2a van obs Den Bussel hebben genoten
door Robert van Vegchel op 03 december 2021 19:21
Een vrolijke, energieke en actieve voorstelling. Mijn klas, groep 3\/4\/5 van basisschool De Driehoek in Griendtsveen, heeft fanatiek meegezongen en gesprongen. De lengte was ook perfect, en ook de techniek werkte feilloos. Iets wat lang niet altijd vanzelfsprekend is.
;