Tijl speelt uit de bus! - Coronaproof Kindervoorstellingen


Tijl Damen speelt uit de bus: Kindervoorstellingen vanuit zijn theaterbus op het schoolplein of in een geschikte binnenruimte. Flexibel inzetbaar: per klas, jaargroep, bouw of zelfs de hele school.
Liedjes, live muziek, humor en veel interactie zijn de vaste ingrediënten.
Deze voorstellingen zijn te boeken in heel Nederland en Vlaanderen. 
Geen reiskosten, alles inclusief.

Er kan gekozen worden uit 5 programma's:
Geschikt voor: groep 1 t/m 8:
- Alle dagen feest: geschikt voor afscheid, meester- juffendag, laatste schooldag, jubileum, start schooljaar, andere viering.
- Maestro, Muziek!: Algemeen programma waarin een grote diversiteit aan instrumenten de revue passeert. Liedjes en grappige acts wisselen elkaar af met een hoge betrokkenheid van het publiek.
- De Pensioenshow: Hilarische voorstelling met liedjes en acts. Bij uitstek geschikt om de directeur of leerkracht die met pensioen gaat nog eens flink in het zonnetje te zetten.
Geschikt voor: groep 1 t/m 4:
- Een boer op bezoek: Boer Tijl komt vertellen en zingen over zijn werk op de boerderij. Natuurlijk met de hulp van het publiek!
- Tijl Damen speelt!: Knalshow vol aanstekelijke liedjes over van alles. Het publiek hoeft niet stil te zitten!

Op een rijtje:
- Voorstellingen zowel binnen als buiten mogelijk.
- Voorstellingen per klas/jaargroep/bouw of voorstellingen voor de hele school.
- Kosteloos annuleren/verzetten wanneer boeking niet door kan gaan wegens overmacht door corona(maatregelen).
- Lichte regen/ brandende zon: Bij voorstelling per klas kan het publiek ( max. 30 pers.) schuilen onder de pop-up partytent.

Kosten:
Voorstelling per klas:

Pakket 1: 595,- Euro / 3 voorstellingen
Pakket 2: 795,- Euro / 5 voorstellingen
Pakket 3: 1095,- Euro / 8 voorstellingen

Voorstelling voor halve/hele school:
Het is ook mogelijk om een voorstelling voor bijv. de halve/hele school te spelen.
Indicatie kosten:
1 voorstelling: 695,-
2 voorstellingen: 995,-

Voorstelling op maat:
Bent u op zoek naar een voorstelling over een specifiek onderwerp/thema? Tijl denkt graag met u mee. Neem gerust contact op!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Tijl Damen Muziek & Kindertheater schrijft en speelt interactieve, muzikale kindershows/ kindervoorstellingen/ kindertheater in allerlei thema's. Tijdens optredens en voorstelling worden kinderen constant actief betrokken. Er wordt gedanst, gesprongen, gezongen, muziek gemaakt en zelfs een beetje geacteerd.

De doelgroep varieert van 2 tot 12 jaar en kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Bij iedere show wordt een programma samengesteld dat goed aansluit bij de mogelijkheden en wensen van het publiek.

Tijl Damen begon ooit in het basisonderwijs als leerkracht, maar liet dat al vrij snel los om zich volledig te richten op het schrijven en spelen van liedjes en voorstellingen.

Tijl speelt allerlei verschillende instrumenten waarmee hij zichzelf begeleidt. Zijn kindervoorstellingen zijn erg gevarieerd: liedjes, 'stomme' acts, verhalen ( al dan niet met zijn eigen illustraties), maar altijd staat de betrokkenheid van het publiek centraal.

Speelgebied: heel Nederland en Vlaanderen

Wilt u meer informatie over de kindervoorstellingen van Tijl Damen? Vult u dan hieronder het formulier in, Tijl neemt dan binnenkort contact met u op.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door BS Talentrijk, Nijverdal op 21 september 2021 06:54
Tijl heeft vanuit zijn theaterbus op ons schoolplein twee feestelijke, grappige en op de doelgroep gerichte voorstellingen gegeven; één voor de onderbouw en één voor de bovenbouw. Hij weet direct de aandacht van de kinderen te vangen en speelt goed op hen in. Op zeer professionele wijze zorgt hij voor een vrolijke, interactieve voorstelling waarbij de kinderen enthousiast meededen. Kortom: succes verzekerd als je Tijl zijn gang laat gaan!
door OBS de Eendracht Apeldoorn op 04 juli 2021 15:43
Wat hebben de groepen 5 - 8 genoten van jouw voorstelling! Alle kids en de leerkrachten mee krijgen en de kinderen laten genieten! Mooi gedaan met de coronaproof opstelling met de bus op het plein!
door OBS Piet Hein op 17 mei 2021 20:30
De kinderen van de groepen 4,5 en 6 hebben genoten van een fantastische voorstelling. Veel muzikale variatie en veel interactie.
door OBS de Dreske op 04 mei 2021 10:52
Tijl heeft heel enthousiast 3 voorstellingen verzorgd voor onze school waarbij zowel kleuters als bovenbouw op muzikale wijze uitgedaagd werden. De reacties van de kinderen toonden ons dat het voor alle leeftijden een schot in de roos was!!
door OBS Schengehof op 29 maart 2021 12:31
Tijl heeft een hele ochtend voorstellingen verzorgd op onze basisschool. Alles coronaproof, 30min voorstelling per klas vanuit zijn bus. Tijl stemde de inhoud van elke show heel goed af op zijn publiek. Het was een groot succes! De kinderen hebben ontzettend genoten van zijn interactieve, swingende programma! Tijl kreeg alle kids aan het dansen. Een dag vol vrolijkheid in deze gekke tijd. Een echte aanrader! Ook het contact vooraf met Tijl liep erg soepel. Alleen maar positief!
;