Tijl speelt uit de bus! - Coronaproof Kindervoorstellingen


Zolang de coronamaatregelen van kracht blijven, speelt Tijl 'Coronaproof': Kindervoorstellingen in de buitenlucht vanuit zijn theaterbus op het schoolplein. Flexibel inzetbaar: per klas, jaargroep, bouw of zelfs de hele school.
Liedjes, live muziek, humor en veel interactie zijn de vaste ingrediënten.
Deze korte voorstellingen zijn te boeken per dagdeel in heel Nederland en Vlaanderen. 
Geen reiskosten, alles inclusief.

Er kan gekozen worden uit 5 programma's:
Geschikt voor: groep 1 t/m 8:
- Alle dagen feest: geschikt voor afscheid, meester- juffendag, laatste schooldag, jubileum, andere viering.
- Maestro, Muziek!: Algemeen programma waarin een grote diversiteit aan instrumenten de revue passeert. Liedjes en grappige acts wisselen elkaar af met een hoge betrokkenheid van het publiek.
- De Pensioenshow: Hilarische voorstelling met liedjes en acts. Bij uitstek geschikt om de directeur of leerkracht die met pensioen gaat nog eens flink in het zonnetje te zetten.
Geschikt voor: groep 1 t/m 4:
- Een boer op bezoek: Boer Tijl komt vertellen en zingen over zijn werk op de boerderij. Natuurlijk met de hulp van het publiek!
- Lente drive-in show: Tijl zingt over de lente! Poweroptreden vol aanstekelijke liedjes over de lente. Het publiek hoeft niet stil te zitten!

Op een rijtje:
- De voorstellingen vinden buiten plaats (bijv. schoolplein)
- Tijl speelt vanuit zijn theaterbus ( voorzien van licht/geluid/mobiel podium)
- Korte voorstellingen (30 min.) per klas of jaargroep.
- 2 meter afstand tussen Tijl en publiek en geen fysiek contact voor/tijdens/na voorstelling.
- Kosteloos annuleren/verzetten wanneer boeking niet door kan gaan wegens overmacht door corona(maatregelen).
- Lichte regen/ brandende zon: Het publiek ( max. 30 pers.) kan schuilen onder de pop-up partytent.
- In overleg kan de voorstelling - bij slechte weersomstandigheden - verplaatst worden naar een geschikte binnenlocatie.

Kosten:
Voorstelling per klas:
- U boekt de voorstelling per dagdeel.
Pakket 1: 495,- Euro / 3 voorstellingen
Pakket 2: 695,- Euro / 5 voorstellingen
Pakket 3: 995,- Euro / 8 voorstellingen

Voorstelling voor grote(re) groepen:
Het is ook mogelijk om een voorstelling voor bijv. de halve/hele school te spelen.
Vragen? Vrijblijvende offerte? Tijl denkt graag mee over de mogelijkheden.
Neem gerust contact op!

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Tijl Damen Muziek & Kindertheater schrijft en speelt interactieve, muzikale kindershows/ kindervoorstellingen/ kindertheater in allerlei thema's. Tijdens optredens en voorstelling worden kinderen constant actief betrokken. Er wordt gedanst, gesprongen, gezongen, muziek gemaakt en zelfs een beetje geacteerd.

De doelgroep varieert van 2 tot 12 jaar en kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Bij iedere show wordt een programma samengesteld dat goed aansluit bij de mogelijkheden en wensen van het publiek.

Tijl Damen begon ooit in het basisonderwijs als leerkracht, maar liet dat al vrij snel los om zich volledig te richten op het schrijven en spelen van liedjes en voorstellingen.

Tijl speelt allerlei verschillende instrumenten waarmee hij zichzelf begeleidt. Zijn kindervoorstellingen zijn erg gevarieerd: liedjes, 'stomme' acts, verhalen ( al dan niet met zijn eigen illustraties), maar altijd staat de betrokkenheid van het publiek centraal.

Speelgebied: heel Nederland en Vlaanderen

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in, ik neem dan binnenkort contact met u op.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door OBS Schengehof op 29 maart 2021 12:31
Tijl heeft een hele ochtend voorstellingen verzorgd op onze basisschool. Alles coronaproof, 30min voorstelling per klas vanuit zijn bus. Tijl stemde de inhoud van elke show heel goed af op zijn publiek. Het was een groot succes! De kinderen hebben ontzettend genoten van zijn interactieve, swingende programma! Tijl kreeg alle kids aan het dansen. Een dag vol vrolijkheid in deze gekke tijd. Een echte aanrader! Ook het contact vooraf met Tijl liep erg soepel. Alleen maar positief!
;