1,5 meter feest! - coronaproof voorstellingen vol muziek en interactie


1,5 meter feest! - coronaproof voorstellingen vol muziek en interactie
Kindervoorstelling
Muziektheater
Dagprojecten
Basisschool
Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Verstandelijke beperking
Zeeland
€ 475 tot € 895
2 tot 12 jaar

Feestje te vieren? Tijl Damen biedt aangepaste voorstellingen vol muziek en interactie die passen binnen de coronamaatregelen. 

In plaats van één grote voorstelling voor de hele school kunt u Tijl boeken voor korte voorstellingen per klas/ enkele klassen. Bij mooi weer speelt hij de voorstellingen op het schoolplein vanuit zijn tot mini-theater omgebouwde bus. Bij slecht weer kunnen de voorstellingen in bijv. de gymzaal plaatsvinden.

De ingrediënten blijven hetzelfde: veel interactie, veel dynamiek, aanstekelijke liedjes, allerlei instrumenten en een hele hoop lol.
Natuurlijk blijft Tijl op veilige afstand van de kinderen.

De voorstellingen zijn geschikt voor de hele basisschool.
Een voorstelling duurt ca. 25 minuten minuten.
Als school boekt u een pakket, bijvoorbeeld:
Pakket 1: 475,- Euro / 3 voorstellingen
Pakket 2: 695,- Euro / 5 voorstellingen
Pakket 3: 895,- Euro / 8 voorstellingen
Neem vooral contact op om - vrijblijvend - de mogelijkheden te bespreken!

Tijl Damen speelt zijn voorstellingen in heel Nederland en Vlaanderen. Er worden geen reiskosten in rekening gebracht.

Tel. 0117 308 979
Mob. 06 2016 0909
www.tijldamen.com
info@tijldamen.com

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Tijl Damen Muziek & Kindertheater schrijft en speelt interactieve, muzikale kindershows/ kindervoorstellingen/ kindertheater in allerlei thema's. Tijdens optredens en voorstelling worden kinderen constant actief betrokken. Er wordt gedanst, gesprongen, gezongen, muziek gemaakt en zelfs een beetje geacteerd.

De doelgroep varieert van 2 tot 12 jaar en kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Bij iedere show wordt een programma samengesteld dat goed aansluit bij de mogelijkheden en wensen van het publiek.

Tijl Damen begon ooit in het basisonderwijs als leerkracht, maar liet dat al vrij snel los om zich volledig te richten op het schrijven en spelen van liedjes en voorstellingen.

Tijl speelt allerlei verschillende instrumenten waarmee hij zichzelf begeleidt. Zijn kindervoorstellingen zijn erg gevarieerd: liedjes, 'stomme' acts, verhalen ( al dan niet met zijn eigen illustraties), maar altijd staat de betrokkenheid van het publiek centraal.

Op zijn website www.tijldamen.com vindt u het complete overzicht van zijn voorstellingen en kunt u meer dan 200 van zijn liedjes, rijmpjes en ritmische spreekteksten beluisteren.

Speelgebied: heel Nederland en Vlaanderen

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen