Krasse Knar - De pensioenshow ( een muzikale snelcursus oud worden)


Krasse Knar - De pensioenshow ( een muzikale snelcursus oud worden)
Muziektheater
Basisschool
Festivals
Buurthuizen
Buitenschoolse opvang
Verstandelijke beperking
Bedrijven
Theater
Groningen
Friesland
Drenthe
Overijssel
Gelderland
Flevoland
Noord-Holland
Zuid-Holland
Noord-Brabant
Zeeland
Utrecht
Limburg
€ 400 tot € 600
4 tot 12 jaar

Speelgebied: Heel Nederland en Vlaanderen.
Er worden géén reiskosten in rekening gebracht.

IN HET KORT:

Gaat de juffrouw/ meester/ directeur met pensioen? Dan is dit de perfecte voorstelling! Tijl Damen komt een snelcursus 'oud worden' geven, waarin hij het publiek - en de pensionado in spé in het bijzonder - mentaal en fysiek, maar vooral ook muzikaal komt voorbereiden op de gebreken van de ouderdom.

INHOUD VAN DE VOORSTELLING:
Tijl maakt zich met enige regelmaat zorgen over de verre toekomst, als hij zelf oud is. Welke gebreken zal hij tegenkomen en aan den lijve ondervinden? Daarom heeft hij - bij wijze van therapie - deze voorstelling ontwikkeld, waarin hij alle facetten van de oudere medemens onder de loep neemt. Dat resulteert in een hoop hilariteit! Wat te denken van een op hol geslagen rollator, een bejaardenmodeshow, een muzikale typemachine en een warming-up waar 'Nederland in Beweging' bleekjes bij afsteekt? Tijl bezingt zijn avontuurlijke oma en problematische voorvallen van vergeetachtigheid. Natuurlijk wordt er ook gewoon een feestje gebouwd, want het leven mag ook gevierd worden! Na afloop van de voorstelling kan iedereen z'n of haar oude dag met volstrekte gemoedsrust tegemoet zien.
... en wellicht de volgende dag met spierpijn...

Een interactieve, muzikale kindervoorstelling voor de hele school vol humor en knipogen en uiteraard een belangrijke rol voor het publiek.

Corona:
- Naast grote voorstellingen biedt Tijl deze show ook aan als ‘mini-kerstshow’; korte voorstellingen voor kleine groepen (max. 30), te boeken per dagdeel. ( bekijk de trailer van de mini-show onder het tabblad 'video's')
- Deze mini-shows kunnen desgewenst in de buitenlucht worden gespeeld ( bijv. op het schoolplein). Tijl speelt dan vanuit zijn mobiele theaterbus ( incl. licht/geluid).
- Natuurlijk wordt rekening gehouden met de basisregels van het RIVM en afgestemd op het protocol dat u als organisatie hanteert.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Tijl Damen Muziek & Kindertheater schrijft en speelt interactieve, muzikale kindershows/ kindervoorstellingen/ kindertheater in allerlei thema's. Tijdens optredens en voorstelling worden kinderen constant actief betrokken. Er wordt gedanst, gesprongen, gezongen, muziek gemaakt en zelfs een beetje geacteerd.

De doelgroep varieert van 2 tot 12 jaar en kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Bij iedere show wordt een programma samengesteld dat goed aansluit bij de mogelijkheden en wensen van het publiek.

Tijl Damen begon ooit in het basisonderwijs als leerkracht, maar liet dat al vrij snel los om zich volledig te richten op het schrijven en spelen van liedjes en voorstellingen.

Tijl speelt allerlei verschillende instrumenten waarmee hij zichzelf begeleidt. Zijn kindervoorstellingen zijn erg gevarieerd: liedjes, 'stomme' acts, verhalen ( al dan niet met zijn eigen illustraties), maar altijd staat de betrokkenheid van het publiek centraal.

Speelgebied: heel Nederland en Vlaanderen

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in, ik neem dan binnenkort contact met u op.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen