De pensioenshow - Interactief muziektheater


IN HET KORT:
Gaat de juffrouw/ meester/ directeur met pensioen? Dan is dit de perfecte voorstelling! Tijl Damen komt een snelcursus 'oud worden' geven met een show voor de hele school vol hilariteit, aanstekelijke liedjes en veel interactie.

INHOUD VAN DE VOORSTELLING:
Een op hol geslagen rollator, een bejaardenmodeshow, een muzikale typemachine en een warming-up waar 'Nederland in Beweging' bleekjes bij afsteekt: Tijl komt met een show vol aanstekelijke liedjes, humoristische acts en veel interactie de pensionado in spe voorbereiden op de toekomst. Hij bezingt zijn avontuurlijke oma en problematische voorvallen van vergeetachtigheid. Natuurlijk wordt er ook gewoon een feestje gebouwd! Een interactieve, muzikale kindervoorstelling voor de hele school vol humor en knipogen en uiteraard een belangrijke rol voor het publiek.

Speelgebied: Heel Nederland en Vlaanderen.
Er worden géén reiskosten in rekening gebracht.

Praktisch:
- De voorstelling kan zowel binnen als buiten plaatsvinden.
- Eén voorstelling voor de hele school, of gesplitst in onderbouw/bovenbouw.
- Lengte voorstelling is ca. 45 minuten.
- Ook geschikt voor NT2 en speciaal onderwijs.
- Incl. eigen licht/geluid.
- Voorstelling buiten: Tijl beschikt over een aggregaat, waardoor de voorstelling ook kan plaatsvinden op een locatie zonder elektriciteit.

Indicatie kosten:
- 1 voorstelling: € 980,-
- 2 voorstellingen: € 1650,-
Prijzen zijn excl. 9% btw, er worden géén reiskosten in rekening gebracht.

Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Beschikbaarheid:
Klik hieronder op het tabblad 'over Tijl Damen'. Daar kunt u zien op welke data/dagdelen Tijl al geboekt is en in welke regio.

Enkele reacties op deze voorstelling:
Het was in een woord: Geweldig!!! Zo mooi om te zien hoe alle kinderen vanaf de eerste minuut geboeid waren en enthousiast meededen. Zingen, dansen, muziek maken, toneelspelen…alles kwam aan bod. En Tijl zelf straalde dit enthousiasme ook uit!!! Ook de leerkrachten hebben genoten. Genoten van de voorstelling en genoten van het plezier en spontaniteit van de kinderen. We hebben een fantastische ochtend gehad. Bedankt!!
BS Harlekijn, Baexem

Tijl maakte het afscheidsfeest van juf Thea tot een ware happening! Iedereen zong, danste en deed mee. Heel gezellig en voor juf Thea een geslaagd afscheid waar ze mooi op terug kan kijken! 
OBS Willem de Zwijger, Roermond

Tijl, je hebt onze kinderen en vertrekkende juffen een geweldige ochtend bezorgd. Iedereen vond het het leuk, van jong tot oud, van groep 1 t\/m 8. Wij zullen je bij iedereen aanraden!!
Teresiaschool, Waalwijk 

--------------------------------------------------------------

Over Tijl Damen:
Al bijna 15 jaar reist Tijl kriskras door Nederland en Vlaanderen met zijn energieke theatervoorstellingen vol muziek, humor en interactie. Hij speelt op scholen en festivals, theaters en evenementen. Telkens weet hij jong en oud mee te slepen met aanstekelijke liedjes, grappige acts en veel interactie met zijn publiek.
Met ruim 250 voorstellingen per jaar is Tijl Damen een veelgevraagd artiest.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Tijl Damen schrijft en speelt interactieve, muzikale kindervoorstellingen/ familievoorstellingen in heel Nederland en Vlaanderen. Afwisselende theatershows, opgebouwd uit aanstekelijke liedjes, live muziek, acts, humor en veel interactie met het publiek.

Als geen ander is Tijl in staat af te stemmen op zijn publiek en hen voor zich in te nemen. Of het nu kleuters zijn, een hele basisschool of complete gezinnen: met zijn ongeremde energie en enthousiasme trekt Tijl iedereen over de streep om, soms ondanks zichzelf, mee te doen.

Tijl speelt zijn voorstellingen in theaters, op festivals en evenementen en bij basisscholen en kinderopvangorganisaties. Zijn voorstellingen zijn geschikt voor zowel het regulier als het speciaal onderwijs. Bij iedere show stemt hij (soms zelfs tijdens het spelen) het niveau, tempo en inhoud af op de mogelijkheden en samenstelling van het publiek.

Tijl Damen begon ooit in het basisonderwijs als leerkracht, maar liet dat al vrij snel los om zich volledig te richten op het schrijven en spelen van liedjes en kindervoorstellingen. Inmiddels staat hij al bijna 15 jaar op het podium en speelt hij jaarlijks ruim 250 voorstellingen.

Speelgebied: heel Nederland en Vlaanderen. Tijl rekent géén aparte reiskosten.

Meer over Tijl Damen vind je op zijn eigen website https://www.tijldamen.com

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door BS \'t Vierschip op 15 september 2023 12:21
Wat een geweldig optreden waar alle aanwezigen van genoten hebben. Fijn dat niemand stil hoefde te zitten tijdens de voorstelling. Zeer interactief. Ook de contacten via de mail verliepen op een prettige manier. Tijl: ga zo door en laat nog meer mensen genieten van je voorstellingen!
door Kindcentrum Bricks op 10 mei 2023 07:44
Beste Tijl, We hebben genoten van jouw voorstelling, van het begin tot het eind. Het was super geweldig! Veel succes net je verdere carriere en wellicht tot ziens. Groetjes, Marion, Leonne, en Marianne
door Joannesschool op 28 december 2022 06:17
Wij hebben Tijl ingehuurd voor de pensioenshow. Onze collega Annie nam afscheid en hij heeft haar in het zonnetje gezet, haar voorbereid op wat gaat komen! Dit alles met geweldige liedjes waarbij de kinderen en collega\'s betrokken werden.
door BS de Meulebeek op 01 februari 2022 08:20
Het was geweldig!! We kunnen terugkijken op een geslaagd feest.
door BS St. Medardus op 08 november 2021 08:31
Het was een leuke show! De kinderen hebben allemaal enthousiast meegedaan. En de leerkracht die we in het zonnetje wilde zetten voor haar pensioen heeft genoten! Zeker aan te raden.
door BS Harlekijn, Baexem op 16 september 2021 19:29
Tijl heeft 2x een voorstelling verzorgd: voor de groepen 1 t\/m 4 en voor de groepen 5 t\/ m 8. Helemaal afgestemd op de leeftijd van het publiek. Tijl bouwde zelf zijn eigen theater op in de gymzaal. Dit was al spannend voor de kinderen om binnen te komen en in de gymzaal een theater te zien. Zeker de jongere kinderen keken hun ogen uit. Het was in een woord: Geweldig!!! Zo mooi om te zien hoe alle kinderen vanaf de eerste minuut geboeid waren en enthousiast meededen. Zingen, dansen, muziek maken, toneelspelen…alles kwam aan bod. En Tijl zelf straalde dit enthousiasme ook uit!!! Ook de leerkrachten hebben genoten. Genoten van de voorstelling en genoten van het plezier en spontaniteit van de kinderen. We hebben een fantastische ochtend gehad. Bedankt!!
door Teresiaschool Waalwijk op 23 juli 2021 08:56
Tijl, je hebt onze kinderen en vertrekkende juffen een geweldige ochtend bezorgd. Iedereen vond het het leuk, van jong tot oud, van groep 1 t\/m 8. Wij zullen je bij iedereen aanraden!!
door PCBS De Warande op 06 april 2021 15:46
Wat een geweldige show om het afscheid te vieren van juf Sophieke. Twee prachtige interactieve shows op maat gemaakt, een voor de bovenbouw met de nadruk op het ouder worden met alle gebreken die daarbij komen kijken en een show voor de onderbouw om nog even een echt afscheidsfeest te kunnen vieren. Op het schoolplein in het zonnetje, elke groep in zijn eigen bubbel hebben, we allemaal enorm genoten van dit feestje.
;