Wat een weertje! Interactief Muziektheater


Een interactieve, muzikale meespeelvoorstelling voor de onderbouw over het weer, techniek en de grenzen aan de maakbaarheid.

"Professor Cumulus kan er niet tegen dat hij nooit precies weet welk weer het wordt. Dat moet maar eens klaar zijn! Daarom vindt hij een 'weermachine' uit. De machine is zo goed als klaar. Voordat het weer echt over Nederland uitgestuurd kan worden, moeten de verschillende weertypes nog getest worden. Samen met de kinderen worden alle ingrediënten in de machine gedaan, zoals een regendans, ballonnen vol wind en het geluid van onweer. Kijk eens: er komen echte wolken uit de machine! En daar een heuse lokale regenbui! En passant legt de professor een en ander uit over het weer: hoe ontstaat een regenbui? Waar zijn wolken van gemaakt?
Maar zou het ook echt lukken om het weer met een machine te maken? Als het maar niet mis gaat...

Een indrukwekkende meespeelvoorstelling met liedjes, muziek en ontzettend veel weer..."

Beschikbaarheid:
Klik hieronder op het tabblad 'over Tijl Damen'. Daar vindt u de actuele speellijst van Tijl en kunt u zien op welke dagdelen hij in welke regio speelt.

--------------------------------------------------------------

Praktisch:
- De voorstelling kan enkel binnen plaatsvinden.
- Voorstellingen per klas, jaargroep, of de hele onderbouw.
- Lengte voorstelling is ca. 45 minuten.

Indicatie van de kosten (scholen/kinderopvang):
- 1 voorstelling € 900,- Euro
- 2 voorstellingen: € 1450,- Euro
- Incl. licht/geluid, excl. 9% btw.
In heel NL en BE worden géén reiskosten in rekening gebracht.

Prijzen voor bedrijven/theaters/evenementen: Op aanvraag

Vragen? Neem gerust contact op!

--------------------------------------------------------------

Wat vonden anderen:

"Het was een interactieve voorstelling, waarbij de kinderen af en toe stil waren, maar ook vaak heerlijk konden bewegen. Het was een topvoorstelling, waarbij alle kinderen enorm hebben genoten en wij als leerkrachten ook!"

"Wat een 'rijke" voorstelling. Een boeiende interactieve voorstelling. Er worden heel veel talenten bij kinderen aangesproken tijdens de voorstelling, waardoor natuur/techniek/wetenschap in een wel heel betekenisvolle wijze wordt aangeboden. Dankjewel! We zijn er "rijker" door geworden."

"De leerlingen waren erg enthousiast. Het was niet alleen leuk maar er is ook nog ontzettend veel geleerd."

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Tijl Damen schrijft en speelt interactieve, muzikale kindervoorstellingen/ familievoorstellingen in heel Nederland en Vlaanderen. Afwisselende theatershows, opgebouwd uit aanstekelijke liedjes, live muziek, acts, humor en veel interactie met het publiek.

Als geen ander is Tijl in staat af te stemmen op zijn publiek en hen voor zich in te nemen. Of het nu kleuters zijn, een hele basisschool of complete gezinnen: met zijn ongeremde energie en enthousiasme trekt Tijl iedereen over de streep om, soms ondanks zichzelf, mee te doen.

Tijl speelt zijn voorstellingen in theaters, op festivals en evenementen en bij basisscholen en kinderopvangorganisaties. Zijn voorstellingen zijn geschikt voor zowel het regulier als het speciaal onderwijs. Bij iedere show stemt hij (soms zelfs tijdens het spelen) het niveau, tempo en inhoud af op de mogelijkheden en samenstelling van het publiek.

Tijl Damen begon ooit in het basisonderwijs als leerkracht, maar liet dat al vrij snel los om zich volledig te richten op het schrijven en spelen van liedjes en kindervoorstellingen. Inmiddels staat hij al bijna 15 jaar op het podium en speelt hij jaarlijks ruim 250 voorstellingen.

Speelgebied: heel Nederland en Vlaanderen. Tijl rekent géén aparte reiskosten.

Meer over Tijl Damen vind je op zijn eigen website https://www.tijldamen.com

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door IKC Het Festival op 05 maart 2020 14:42
Wat een mooi opgezette en enthousiaste voorstelling hebben we gezien! Tijl heeft ervoor gezorgd dat wij met een glimlach van alles hebben genoten. De voorstelling was goed voorbereid! De nieuwsgierige blikken van de kinderen waren prachtig om te zien. De kinderen werden meegezogen in deze interactieve voorstelling. Het paste precies bij ons thema. Een echte aanrader!
door Hanneke Middelkoop op 16 oktober 2015 21:12
Het was een interactieve voorstelling, waarbij de kinderen af en toe stil waren, maar ook vaak heerlijk konden bewegen. Het was een topvoorstelling, waarbij alle kinderen enorm hebben genoten en wij als leerkrachten ook!
door Els Mabelis op 09 oktober 2015 12:01
Wat een 'rijke" voorstelling. Een boeiende interactieve voorstelling. Er worden heel veel talenten bij kinderen aangesproken tijdens de voorstelling, waardoor natuur/techniek/wetenschap in een wel heel betekenisvolle wijze wordt aangeboden. Dankjewel! We zijn er "rijker" door geworden.
;