Als ik Kerst mis, Interactieve Kerstvoorstelling/ kerstshow ( onder- en bovenbouw)


Speelgebied: Heel Nederland en Vlaanderen
Er worden geen reiskosten in rekening gebracht.


Agenda 2021:
10-12: optie Kwadendamme (avond)
15-12: Antwerpen (ochtend)
18-12: optie Weert (hele dag)
20-12: Heeze (ochtend)
21-12: optie Dongen (ochtend)
22-12: Tilburg (ochtend)
23-12: optie Amstelveen (hele dag)
24-12: optie Breda (ochtend) / optie Burgh-Haamstede (avond)

Een sfeervolle, vrolijke en muzikale kerstvoorstelling, geschikt voor kinderen van 2 t/m 12 jaar, vol interactie, aanstekelijke liedjes, humor en kerstgevoel.
Tijl Damen speelt deze show in verschillende varianten:
- 2 t/m 8 jaar
- 9 t/m 12 jaar
- familievoorstelling ( alle leeftijden)

Kerstshow 2 - 8 jaar:
Tijl heeft een afgedankte kerstboom gevonden. Na jarenlang trouwe dienst is hij bij het vuilnis gezet en ingeruild voor een nieuwe. Dat vindt Tijl onverteerbaar. Daarom heeft hij de boom meegenomen. Met aanstekelijke liedjes en veel interactie met het publiek ( dansen, zingen, springen, uitbeelden, enz.) zorgen we dat er ook voor deze boom dit jaar tóch een kerstfeest is. 

Kerstshow 9 - 12 jaar ( ook geschikt voor alle leeftijden):
Een interactieve, muzikale kerstshow, waarin op ludieke wijze allerlei onderdelen van het kerstfeest aan de orde komen. Het is een afwisselende show met 'rendierenfitness', de 'kerstrap', het 'kerstmutsdoorgeeflied' en de kerstwoordenshuffle, waarbij ieder woord voor een bepaalde beweging staat. Daarnaast wordt één van de kinderen tot Kerstman omgetoverd en is er ook ruimte voor een sfeervol meezinglied over de eenheid en verbinding die bij Kerst hoort en een lied over vrede.

Corona:
- Naast grote voorstellingen biedt Tijl deze show ook aan als ‘Mini-Kerstshow’; korte voorstellingen voor kleine groepen (max. 30), te boeken per dagdeel.
- Deze mini-shows kunnen desgewenst (afh. v/h weer) in de buitenlucht worden gespeeld ( bijv. op het schoolplein). Tijl speelt dan vanuit zijn mobiele theaterbus ( incl. licht/geluid).
- Tijl Damen houdt zich aan de basisregels van het RIVM en past aan op het protocol dat uw organisatie hanteert.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Tijl Damen Muziek & Kindertheater schrijft en speelt interactieve, muzikale kindershows/ kindervoorstellingen/ kindertheater in allerlei thema's. Tijdens optredens en voorstelling worden kinderen constant actief betrokken. Er wordt gedanst, gesprongen, gezongen, muziek gemaakt en zelfs een beetje geacteerd.

De doelgroep varieert van 2 tot 12 jaar en kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Bij iedere show wordt een programma samengesteld dat goed aansluit bij de mogelijkheden en wensen van het publiek.

Tijl Damen begon ooit in het basisonderwijs als leerkracht, maar liet dat al vrij snel los om zich volledig te richten op het schrijven en spelen van liedjes en voorstellingen.

Tijl speelt allerlei verschillende instrumenten waarmee hij zichzelf begeleidt. Zijn kindervoorstellingen zijn erg gevarieerd: liedjes, 'stomme' acts, verhalen ( al dan niet met zijn eigen illustraties), maar altijd staat de betrokkenheid van het publiek centraal.

Speelgebied: heel Nederland en Vlaanderen

Wilt u meer informatie over de kindervoorstellingen van Tijl Damen? Vult u dan hieronder het formulier in, Tijl neemt dan binnenkort contact met u op.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door OBS Brinkschool Haren op 17 december 2019 23:11
We vonden het een energieke voorstelling waarbij de kinderen lekker konden meedoen met zingen en dansen. Fijn om zo helemaal in de kerststemming te komen. Bedankt Tijl!
door Burgemeester de Wildeschool op 16 december 2019 10:56
Tijl gaf twee voorstellingen in de week voor kerst op de Burgemeester de Wildeschool in Schagen.In plaats van stil zitten, stil zijn en kijken was het een groot muzikaal feest waarin alle kinderen betrokken werden. Met bewegen en meezingen was iedereen betrokken en stonden zelfs de leerkrachten enthousiast mee te zingen. Dus.... een aanrader voor onderbouw tot bovenbouw!
door Kasteel Dussen op 08 januari 2019 13:50
Wat een feest! Op geheel eigen wijze kreeg Tijl de hele zaal mee; dansen, zingen, niemand kon blijven zitten tijdens Tijls aanstekelijke meezingers. Eigen repertoire gemixt met kerstklassiekers. Iedereen verliet al zingend de zaal.... Jingle Bells!
door Dr. P.C.M. Bosschool Arnhem op 29 januari 2018 11:38
Het was prachtig om te zien hoe Tijl inspeelde op het niveau van onze leerlingen. Hij kijkt, past zijn handelen aan en bouwt een feestje. Ieder kind kon zichzelf zijn en hierdoor ontstond een magische kerstvoorstelling!
door BS St. Antonius Best op 22 januari 2018 19:30
De kinderen van basisschool St. Antonius in Best hebben een prachtig kerstfeest gevierd met Tijl Damen. De actieve deelname van de leerlingen stond centraal en dat is prima gelukt! De voorstellingen vormden een sfeervolle afsluiting van het kalenderjaar 2017.
door OBS de Schakel op 08 januari 2018 15:57
Tijl heeft met zijn kerstvoorstelling onze kinderen en leerkracht (die met pensioen ging) een onvergetelijke ochtend bezorgd. De kerstvoorstelling is ook zeer geschikt voor kinderen uit de hele wereld. De voorstelling is interactief. Alle kinderen doen mee! Wij hebben genoten! Bedankt en wij hopen tot een volgende keer.
door Corrie Nieuwkoop PCBS Groen van Prinsterer ( Dinteloord) op 26 januari 2016 22:29
Geweldige interactieve show, super muzikaal en boeiend tot het eind.
door Conny van den Ende op 22 december 2014 22:28
Voor bij ons, op dagbesteding voor meervoudig complex gehandicapten, was de kerstshow een vrolijk, luchtig, gezellig gebeuren. De boom, de toverende engel, de blote kerstman, 2 bekende kerstliedjes en weer mee mogen spelen op instrumentjes voor hen die dat konden. Dank je wel, voor het optreden. We hopen je nog eens uit te mogen nodigen.
door Wendy Buschman op 18 december 2014 15:22
Onze leerlingen heb ontzettend genoten van de interactie voorstelling. De kinderen werden op een leuke interactieve manier betrokken bij de voorstelling. Ze hebben genoten van je muziek en de interactie. Ook het personeel heeft ontzettend genoten, bedankt!
;