Angsthazen en bibberbillen


Een interactieve muziekvoorstelling met natuurlijk een hoop bibbers, maar vooral gezellig samen griezelen en er een gruwelijk leuk feestje van maken!

Doelgroep: kinderen van 3 t/m 8 jaar.

Er worden tal van liedjes gezongen over griezelige dingen als spoken, dracula, monsters, een stormachtig onweer of gewoon over bang zijn in het donker.

Bij ieder lied is ook een rol voor het publiek weggelegd. Zij mogen dansen, springen, meezingen, zelf muziek maken en worden nauw betrokken bij het verhaal.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Tijl Damen schrijft en speelt interactieve, muzikale kindervoorstellingen/ familievoorstellingen in heel Nederland en Vlaanderen. Afwisselende theatershows, opgebouwd uit aanstekelijke liedjes, live muziek, acts, humor en veel interactie met het publiek.

Als geen ander is Tijl in staat af te stemmen op zijn publiek en hen voor zich in te nemen. Of het nu kleuters zijn, een hele basisschool of complete gezinnen: met zijn ongeremde energie en enthousiasme trekt Tijl iedereen over de streep om, soms ondanks zichzelf, mee te doen.

Tijl speelt zijn voorstellingen in theaters, op festivals en evenementen en bij basisscholen en kinderopvangorganisaties. Zijn voorstellingen zijn geschikt voor zowel het regulier als het speciaal onderwijs. Bij iedere show stemt hij (soms zelfs tijdens het spelen) het niveau, tempo en inhoud af op de mogelijkheden en samenstelling van het publiek.

Tijl Damen begon ooit in het basisonderwijs als leerkracht, maar liet dat al vrij snel los om zich volledig te richten op het schrijven en spelen van liedjes en kindervoorstellingen. Inmiddels staat hij al bijna 15 jaar op het podium en speelt hij jaarlijks ruim 250 voorstellingen.

Speelgebied: heel Nederland en Vlaanderen. Tijl rekent géén aparte reiskosten.

Meer over Tijl Damen vind je op zijn eigen website https://www.tijldamen.com

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Nele Leemans op 11 november 2015 22:22
De griezelshow op onze basisschool Heilige Harten in Ninove was heel tof! Veel afwisseling van woord en dans. De kinderen waren geboeid van begin tot einde. Bedankt Tijl!
door kinderopvang de vlasschoeffies bso de bonte koe op 03 november 2014 07:49
31-10-2014 heeft Tijl Damen tijdens het slaapfeestje van de BSO bij ons een Halloween/griezelshow gegeven. De kinderen vonden het helemaal geweldig. ze waren super enthousiast en de leidsters ook. heel spannend en heel erg leuk. onze complimenten voor zo'n goede griezelshow!!
;