Avontuur met Molletje en de vreemde vogel


Avontuur met Molletje en de vreemde vogel

Molletje heeft tijdens de vakantie een bijzonder avontuur beleeft! Inspirerend verhaal over vriendschap. Zipri de kiwi voelt zich een beetje anders als de meeste vogels hij kan nl. niet vliegen! Hij wil graag net als al zijn anderen vogelvrienden zijn die wel kunnen vliegen. Hij wil er graag bij horen. Molletje wil Zipri graag helpen en bedenkt een plannetje! Als zij na een vliegavontuur weer met beide benen op de grond belanden komt Zipri erachter dat een echte kiwi op de grond hoort. En wat het betekend om een echte vriend te hebben. Afwisselend met liedjes en geluid effecten om het verhaal spannend te maken.

Molletje heeft een eigen Molshuisje in de binnenstad van Zwolle

Een ondergronds sprookjeshuis waar max. 35 kinderen in kunnen.

Wij komen ook op locatie. Voor contact kunt u het formulier hieronder invullen. We kijken er naar uit bij u te mogen optreden.

Verschillende reacties:

"Ik was gisteren bij jullie en wat fantastisch zeg!! Nog bedankt voor de gastvrijheid."

"Wat een bijzonder huisje! Ik heb een schat gevonden!"

"Super genoten van de hele middag!!!, bedankt daarvoor"

"Een pareltje van een Theater!"

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in, ik neem dan binnenkort contact met u op.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;