Optimist?


Optimist?
€ 750 tot € 950
6 tot 9 jaar
Overig

Jolien vaart vandaag haar eerste zeilwedstrijd. Ze zit nog niet zo lang op zeilles en vindt de wedstrijd daarom erg spannend.
Jolien weet dat een zeilwedstrijd niet altijd voor de wind gaat maar voelt zich tijdens het zeilen altijd als een vis in het water.
Doordat ze goed heeft opgelet tijdens de zeiltrainingen hoopt ze eerste te worden. Zal ze haar zenuwen onder bedwang kunnen houden? Want wat als Jolien de boot mist... Help Jolien mee de finishlijn te halen en laat je verrassen door deze interactieve en educatieve theatervoorstelling vol grappige en onverwachte gebeurtenissen!

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in, ik neem dan binnenkort contact met u op.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Cultureel ondernemer Elise Gruber - theaterdocent, (tranings)actrice, trainer van de methodiek ‘Speel je Wijs’ én actief zeilster in de 16m2 klasse - studeerde in 2013 af aan de opleiding Docent Theater in Leeuwarden.

Theaterwerkplaats KapKast streeft ernaar om interactieve en educatieve theatervoorstellingen te maken waarbij kinderen enthousiast worden gemaakt voor uiteenlopende onderwerpen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!