Sanseveria; Superbillen! op de Theaterbakfiets


Superbillen:

Sanseveria de spin met zeven poten had vandaag haar web boven de vijver gesponnen.Ze keek naar beneden en zag zichzelf. Ze telde zeven poten, ze zag een zwart vachtje en…..                 Een grote kont

En zo begint de voorstelling die gespeeld wordt voor een kast met 12 vakken, waarin prachtige 3 dimensionale illustraties het decor voor het verhaal zijn. Het avontuur waarin Sanseveria op pad gaat  en aan de andere dieren die ze tegenkom vraagt ‘ zie jij wat aan mijn kont?” 

Alllemaal hebben ze wel wat te vertellen over hun eigen kont, maar niks over die van Sanseveria. Gelukkig weet mama spin wel dat geen enkel ander dier een hele dradenfabiek in de kont heeft en zo gezien heeft sanseveria dus eigenlijk superbillen.

De  voorstelling Superbillen kan op straat worden gespeeld. De grote kast kan op een bakfiets worden gemonteerd waardoor deze mobiel wordt. Met emmers creëren we zitplaatsen en zo wordt elke plek omgetoverd tot fijne een speelplek. Maar ook in onze eigen theaterwagen komt Superbillen prachtig tot zijn recht.

De voorstelling duurt 25 minuten per keer en kan maximaal 8 keer per dag worden gespeeld.

De voorstelling Superbillen is een theatrale vertelling van het boek, gemaakt door Alex van der Hulst (tekst) en Mirjan van Gemert (illustratie).

De Theateretappe verzorgt de theatervoorstellingen van Superbillen. Naast de verhuur van Theaterwagens maken we voorstellingen gemaakt die zowel in als buiten de Theaterwagens worden gespeeld. Met Mirjan van Gemert(Rupsdesign) is ook  All Aboard gemaakt, Nederlands grootste mobiele kijkdoos(wagen).

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Met de Theaterwagen(s) haal je de schouwburg naar het (school)plein. Geen gedoe met ouders die moeten rijden, gymzalen die moeten worden uitgeroosterd en afgeplakt. Nee een intiem theater voor uw deur.

 

Vele groepen spelen graag hun voorstelling in één van de theaterwagens. Bijvoorbeeld: 

Doortje Doeel de goudvisheld!

Jut en Julia, incl wordshop theatertechniek

De Droomtroon; Ellen Zwartjes

Nachtdromen van Theatrgroep Warber

Bart Reindersma, verhalenverteller

 

 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;