Dagproject Stuntdag


Dagproject Stuntdag

Theatermakerij STORM brengt uw school in actie! De Stuntdag is een schoolbreed project waarbij de leerlingen van de basisschool in beweging komen, leren hun energie te bundelen en zich durven te laten zien door middel van stunts. Ze overwinnen podiumangst en worden zelfverzekerder. De Stuntdag bestaat uit een mix van theater en bewegen en is geschikt voor zowel de onderbouw, middenbouw als bovenbouw.

Het aanleren van stunts

Gedurende de dag werkt iedere groep aan een eigen stunttechniek. Met deze technieken en aangeleerde stunts maken zij gedurende de dag een eigen stuntscène. In deze stuntscène staat de actie en het eigen spel centraal. Alle losse scènes vormen met elkaar een doorlopend verhaal waarin een mysterieuze koffer centraal staat. Met zelfgemaakte kostuums, decorstukken, licht- en geluidseffecten wordt de stuntshow diezelfde dag nog gepresenteerd aan de school en ouders!

Project geschikt voor de hele school

Onder begeleiding van ervaren docenten worden de stunts veilig opgebouwd en aangepast aan het niveau van de doelgroep. Alle stunts starten vanuit val- en vechttechnieken waarbij samenwerken en het opbouwen van snelheid centraal staat.

De Stuntdag is een geweldig schoolbreed project, waarbij de gehele basisschool mee kan doen. Wij hebben voldoende gekwalificeerde docenten om alle leerlingen te kunnen voorzien van theaterworkshops gedurende de dag. Op zoek naar een activiteit voor een jubileum of afsluiting van het schooljaar? Dan is het dagproject Stuntdag een goede optie!

Presentatie

De dag eindigt met het maken van een stuntscène.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Theatermakerij STORM verzorgt kunsteducatie gericht op bewegingstheater, waarbij de expressiemogelijkheden van het lichaam worden onderzocht. De workshops en dagprojecten zijn gericht op samenwerking en het uiten van emoties via verbale en non-verbale communicatie. Zo wordt er gewerkt aan de groepscohesie en de persoonlijke ontwikkeling.

 

Wij verzorgen door heel Nederland onze workshops, dagprojecten, voorstellingen voor het basisonderwijs (PO)voortgezet onderwijs (VO)buitenschoolse opvang (BSO)kinderopvang en andere instellingen. 

Benieuwd naar ons volledige aanbod met trailers? Je vindt het op Kindertheater.nl of op onze eigen website.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;