Interactieve schoolvoorstelling 'Met Huid en Haar'


Met Huid En Haar is de interactieve voorstelling op school van Theatermakerij STORM. Het bijzondere aan deze voorstelling is dat leerlingen niet alleen naar de voorstelling kijken, maar er ook actief bij betrokken zijn. Het is een schoolbreed project, waaraan alle leerlingen uit groep 1 t/m groep 8 kunnen meedoen. 

 

Het verhaal

Grote Leeuw is uitgehongerd. Een hert of zwijn is niet meer voldoende om zijn honger te stillen. Grote Leeuw verlaat daarom de savanne om naar de stad te gaan. Hier zijn genoeg kinderen om op te eten. Kleine Leeuw verzamelt al zijn moed om samen met het publiek en zijn vrienden Neushoorn en Aap in een avontuurlijke reddingsmissie te strijden tegen het onrecht. Zal het hem lukken Grote Leeuw te weerhouden van zijn gemene streken en slinkse plannen? Deze interactieve schoolvoorstelling gaat over opgroeien, stoer doen, het volgen van je intuïtie en strijden tegen onrecht. In je eentje lijken dingen soms onmogelijk, maar door hulp te vragen en samen te werken lukt het om angsten te overwinnen en op te komen voor jezelf.

 

Workshops

De basisschool leerlingen volgen vooraf een workshop (acrobatiek, dans of toneel), waarin ze een scène aanleren. Samen met de acteurs spelen ze hun zelfgemaakte scène mee in de voorstelling! Daarnaast krijgt de school theateroefeningen, knutselideeën, vragen voor het aangaan van een groepsgesprek, posters en kleurplaten aangereikt. Nu kunt u een allround dagprogramma aanbieden voor jong en oud!

 

Geschikte ruimte

Een gymzaal, speelzaal of theater. Wij werken door heel Nederland!

 

Bezoek onze website voor meer informatie.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theatermakerij STORM verzorgt kunsteducatie gericht op bewegingstheater, waarbij de expressiemogelijkheden van het lichaam worden onderzocht. De workshops en dagprojecten zijn gericht op samenwerking en het uiten van emoties via verbale en non-verbale communicatie. Zo wordt er gewerkt aan de groepscohesie en de persoonlijke ontwikkeling.

 

Wij verzorgen door heel Nederland onze workshops, dagprojecten, voorstellingen voor het basisonderwijs (PO)voortgezet onderwijs (VO)buitenschoolse opvang (BSO)kinderopvang en andere instellingen. 

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Bekijk dan onze website: https://www.theatermakerijstorm.nl

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!