De verschrikkelijke badmeester


Tegen zijn zin moet Lev van zijn vader op zwemtraining bij de beroemde zwemkampioen Boris. Maar Boris is een verschrikkelijke badmeester. Hij is super gemeen tegen kinderen en er zijn belachelijke strenge regels. Ze noemen hem stiekem Brulboei. Lev ontdekt dat Brulboei een kind heeft ontvoerd. Met zijn buurmeisje Lita komt hij in actie.

Met snorren, petjes, speelgoedautootjes , geluidseffecten, handpoppen en razendsnelle kostuumwisselingen creëren de acteurs een wereld waarin ongelooflijk veel gebeurt en waar niets onmogelijk lijkt.

Een ode aan het maken van een voorstelling.

Een ode aan de fantasie.

Een spannende komedie over een verschrikkelijke badmeester, over zielige zeehondjes, over akelige ouders, over verraad, over stoer doen, over een heldin en ook over twee beste vrienden (maar gelukkig niet klef).

Duur: 1 uur.

Max: 100 leerlingen

2 voorstellingen op 1 dag zelfde locatie.

Coronamaatregelen worden gerespecteerd. In overleg is er veel mogelijk. 

Voor meer informatie, vul onderstaand formulier in.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Theaterloods-B is een Zeeuws Jeugdtheatergezelschap voor PO en VO. Zowel op het podium of in de klas. Toegespitst op de doelgroep en aandacht voor verwerking. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;