Help, onze meester is verdwaald!


 

De klas van Sam en Philine gaat op schoolkamp. De meester beweert een doorgewinterde survivalaar te zijn maar niets is minder waar. Al bij het verzamelen van het hout voor een kampvuur is de meester verdwenen. Met nog maar 10% batterij op z’n telefoon is hij de weg én de klas kwijt.

Nu moeten Sam, Philine en hun klasgenoten de weg voor de meester zien terug te vinden. Anders slapen ze de eerste nacht helemaal alleen. Gelukkig zit Sam al jaren op scouting en weet hij alles van survivallen in de natuur. Philine is afgelopen zomer naar haar opa en oma in Indonesië geweest en weet nu alles over planten, wilde dieren en hoe je samen met de natuur kunt leven.

Kortom een avontuur voor de hele school onder leiding van Sam en Philine en een meester die ze terug proberen te vinden.

“Help, onze meester is verdwaald!” is een multimediale voorstelling over de natuur, survivallen en wat wij met z’n allen voor de natuur kunnen doen.

1 voorstelling per dag €575,- 
2 voorstellingen per dag €835,- 
3 voorstellingen per dag €995,- 

Prijzen zijn excl. btw en excl. reiskosten.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Theatergroep Zwerm maakt en speelt educatieve voorstellingen voor Primair, Voortgezet en Speciaal Onderwijs, voor alle niveaus.

De voorstellingen van Theatergroep Zwerm gaan over actuele maatschappelijke thema’s als Social Media, Internet, genotmiddelen, pesten, liefde, puberen, groepsdruk, seksualiteit, vriendschap en grenzen stellen.

De leerlingen zitten bij de voorstelling rondom en bevinden zich in dezelfde verbeelde ruimte als de personages. Zo is er veel interactie met de leerlingen en zitten ze er meteen helemaal in.

Na de voorstelling is er een interactief nagesprek. De acteurs van Theatergroep Zwerm zijn dan gespreksleiders. Zij worden hier intensief in getraind. Daardoor zijn ze goed in het creëren van een veilige sfeer, zodat iedereen de ruimte krijgt om deel te nemen aan een eerlijk en open gesprek over deze spannende onderwerpen.

De voorstellingen en de interactieve nabespreking zijn een fijne basis om aan te kunnen refereren in de lessen over bijvoorbeeld seksuele vorming, Mediawijsheid en burgerschap.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;