Kalk & Oen en de dikke prop


De voorstelling werd uitgeroepen tot winnaar van de Theaterplank 2012, op het Kindertheaterfestival aan Zee. En gaat in reprise.

Kalk en Oen zijn na een lange reis aangekomen in Wijland. Het enige dat zij bij zich hebben is een grote kist met wat spullen en een dikke prop. Wijland is een schitterend land waar alleen maar leuke mensen wonen. De bomen zijn groener dan groen, het water is er heel erg schoon en alle dieren huppelen blij in de rondte. Om Wijland zo mooi en schoon te houden mag je geen propjes op de grond gooien! De burgemeester en de detective van Wijland houden dat allemaal goed in de gaten. Kalk en Oen komen uit Zijland en kennen de regels van Wijland nog niet. Als dat maar goed afloopt…

Kalk & Oen en de dikke prop is niet alleen een geestige en leerzame voorstelling voor jonge kinderen. Ook oudere kinderen en volwassenen kunnen onbedaarlijk lachen om de simpele zielen, Kalk en Oen.

Voor scholen hebben wij een lessenserie met docentenhandleiding klaarliggen die aansluit op het thema van de voorstelling: natuur & milieu. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Edwin van Veen op 26 september 2013 01:22
Als directeur van het polanentheater heb ik al heel wat familievoorstellingen voorbij zien komen, maar Kalk en Oen blijven me altijd bij! De volwassenen hadden net zoveel lol als de kinderen!
;