In een Groen Groen Groen Groen Knollen Knollenland


Twee Knollenlanders, Haas en Ree, wonen in het laatste stukje Knollenland. Ooit was Knollenland enorm uitgestrekt, vol met weidse groenheid en vol met plantjes, vogeltjes en harige dieren. Nu zien Haas en Ree met lede ogen aan hoe Knollenland langzaam maar zeker wordt opgeslokt door woonwijken en bedrijventerreinen.

Haas en Ree: 'Beton, beton, beton, overal waar je kijkt zie je beton! 

Alle andere Knollenlanders zijn inmiddels uit Knollenland vertrokken.
Nu zelfs hun laatste stukje Knollenland dreigt te verdwijnen, willen ze er alles aan doen om dit stukje, hún stukje, te behouden.

In een groen groen groen Knollen Knollenland is geschikt voor kinderen vanaf groep drie en kan op locatie worden gespeeld,
bijvoorbeeld op school, op de BSO, in de bibliotheek, in het theater en op andere plekken waar kinderen komen. De voorstelling is ook uitstekend geschikt voor kinderen in het speciaal onderwijs. 

Voor In een groen groen groen Knollen Knollenland laten we ons laten inspireren door het motto 'Giga groen', van de Kinderboekenweek 2022, maar de thema's uit de voorstelling zijn het hele jaar door actueel. Dus ook
na de Kinderboekenweek. In een groen groen groen Knollen Knollenland  is NU te boeken voor de periode 2 oktober 2022 tot mei 2023

Praktische gegevens bij onze voorstellingen:

Duur: ca. 55 minuten

Maximale groepsgrootte: 150

Speelvlak: ca 6 m diep x 6 m breed

Prijs:

Eén keer spelen: € 500,= 

Twee keer spelen op één dag en één locatie: € 950,=

Prijzen zijn exclusief reiskosten en BTW (prijzen februari 2022, prijswijzigingen voorbehouden

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Theatergroep Maaistoff maakt theater vanuit liefde en compassie voor mensen, vanuit de overtuiging dat iedereen maar een beetje zijn best loopt te doen om er iets van te maken. Soms lukt dat en heel vaak ook niet, door tegenslag, door koppigheid, door angst, door belemmeringen, beperkingen, onzekerheid, overmoed. Lach er maar om, huil er maar om. Het is goed, jij mag er ook zijn.
Met onze voorstellingen willen we je laten ervaren dat je echt niet de enige bent; we zitten allemaal in hetzelfde schuitje!

De voorstellingen van Theatergroep Maaistoff zijn geschikt voor kinderen vanaf groep drie en kunnen op locatie worden gespeeld, bijvoorbeeld op school, op de BSO, in de bibliotheek, in het theater en op andere plekken waar kinderen komen. Maar de voorstellingen zijn zeer zeker ook geschikt voor volwassenen, want Maaistoff gelooft dat kinderen al heel veel volwassenheid in zich hebben en volwassenen nog heel veel kind.

Theatergroep Maaistoff laat zich elk jaar inspireren door het motto van de Kinderboekenweek, maar de thema's uit de voorstellingen zijn het hele jaar door actueel. Dus ook na de Kinderboekenweek.
Daarnaast maakt Theatergroep Maaistoff elk jaar een Sinterklaasvoorstelling voor scholen en bedrijven om het Sinterklaasbezoek in te leiden

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;