Laat je sinterklaasfeest opluisteren door Dik en Door Dun!


Elk jaar beleven Door en Dik Dun een nieuw hysterisch avontuur in afwachting van het bezoek van de Sint op school of op het werk van mama of papa. Vaak gooien ze bijna roet in het eten, waardoor het bezoek van Sint en Piet niet volgens planning dreigt te verlopen. Door en Dik zijn namelijk nogal onhandig, eigenwijs en impulsief. Maar zodra Sinterklaas en zijn Pieten binnenkomen zijn ze altijd een voorbeeldige gastvrouw en gastheer, immer onberispelijk, doch feestelijk gekleed en nooit te belabberd om te helpen met het uitdelen van snoep en pakjes.

Praktische gegevens bij onze sinterklaasvoorstellingen:
Duur: ca. 45 minuten (90 minuten inclusief bezoek sint)
Maximale groepsgrootte: 200
Speelvlak: ca. 4 m diep x 6 m breed

Aansluitend bezoek van Sinterklaas en Piet(en) kun je zelf regelen, maar met onze Sint en Pieten ben je verzekerd van professionele acteurs.

Informeer naar onze prijzen door het formulier hieronder in te vullen.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Theatergroep Maaistoff maakt theater vanuit liefde en compassie voor mensen, vanuit de overtuiging dat iedereen maar een beetje zijn best loopt te doen om er iets van te maken. Soms lukt dat en heel vaak ook niet, door tegenslag, door koppigheid, door angst, door belemmeringen, beperkingen, onzekerheid, overmoed. Lach er maar om, huil er maar om. Het is goed, jij mag er ook zijn.
Met onze voorstellingen willen we je laten ervaren dat je echt niet de enige bent; we zitten allemaal in hetzelfde schuitje!

De voorstellingen van Theatergroep Maaistoff zijn geschikt voor kinderen vanaf groep drie en kunnen op locatie worden gespeeld, bijvoorbeeld op school, op de BSO, in de bibliotheek, in het theater en op andere plekken waar kinderen komen. Maar de voorstellingen zijn zeer zeker ook geschikt voor volwassenen, want Maaistoff gelooft dat kinderen al heel veel volwassenheid in zich hebben en volwassenen nog heel veel kind.

Theatergroep Maaistoff laat zich elk jaar inspireren door het motto van de Kinderboekenweek, maar de thema's uit de voorstellingen zijn het hele jaar door actueel. Dus ook na de Kinderboekenweek.
Daarnaast maakt Theatergroep Maaistoff elk jaar een Sinterklaasvoorstelling voor scholen en bedrijven om het Sinterklaasbezoek in te leiden

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;