Mysterieuze Chauffeuse


Mysterieuze Chauffeuse
Kinderboekenweek 2020
Basisschool
Bibliotheek
Buitenschoolse opvang
Verstandelijke beperking
Theater
Limburg
€ 500 tot € 500
6 tot 12 jaar

Op een donkere, druilerige avond staat ze voor de deur bij Wiel: de Mysterieuze Chauffeuse. 'De auto staat voor u klaar, gaat u mee?', vraagt ze, alsof het doodnormaal is. Wiel is stomverbaasd. Wat is dit? Hij weet van niets! Probeert iemand hem er in te luizen? De chauffeuse zegt van niet. 'Ik weet alleen dat ik u kom ophalen'.
'Maar waar gaan we dan heen?'
'Daar durf ik geen uitlatingen over te doen'.
Wiel had zich deze avond net in een dekentje op de bank genesteld om eens even flink medelijden met zichzelf te hebben. Na alle rottigheid van de afgelopen tijd vond hij even geen puf meer om nog lichtpuntjes te zien. En uitgerekend deze avond staat er een wildvreemde chauffeuse op de drempel om te vragen of hij meegaat.

Tja... en wat doe je dan, als je niets te verliezen hebt en als je eigenlijk ook wel heel nieuwsgierig bent...

Mysterieuze Chauffeuse is een tragikomische voorstelling over somberheid en lichtpuntjes, over opgeven en opnieuw beginnen, over hoop en liefde. Voor iedereen die de moed wel eens opgeeft en dan toch de kracht weer vind om op te krabbelen en verder te gaan.

Praktische gegevens:
Duur: ca. 55 minuten
Maximale groepsgrootte: 150

Prijs:
Eén keer spelen: € 500,= 
Twee keer spelen op één dag en één locatie: € 950,=
Prijzen zijn exclusief reiskosten en 9% BTW (prijzen mei 2019, prijswijzigingen voorbehouden)

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Wij zijn Ingeborg van Overbeeke en Marco Schneiders en we werken sinds 1997 met elkaar samen aan en in theaterproducties. Tussen 2002 en 2015 waren we als mede-eigenaars verbonden aan Theater A la Carte en Kindertheater A la Carte. Onze liefde voor kindertheater is daar ontstaan. Sinds 2015 timmeren we met onze eigen bedrijven aan de weg (Marco met Bureau Maaiveld en Ingeborg met Stoffig).
Maar na een aantal seizoenen zonder een kindervoorstelling begon het toch bij ons allebei opnieuw te kriebelen. Daarom besloten we in 2017 weer samen een kindervoorstelling maken onder de naam Theatergroep Maaistoff en dit jaar spelen we al weer onze derde voorstelling!
Theatergroep Maaistoff laat zich elk jaar inspireren door het thema en motto van de Kinderboekenweek. Dat is dit jaar dus een voorstelling over reizen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen