Donderbuikjes theater-tv


Kwatta presenteert: een nieuwe theaterbeleving voor in je huiskamer! Deze voorstelling mag dan wel speciaal voor het scherm zijn gemaakt, het is vooral de bedoeling om lekker veel mee te bewegen, te lachen en… te brullen. Ervaar nu Donderbuikjes theater-tv samen met de rest van ons aanbod via Podiumkids Thuis!

Meneer en Mevrouw weten het zeker: Zo. Hoort. Het.  En hoe meer ze dat proberen uit te leggen, des te vaker hoor je vanuit hun nette jurk en keurige pak kleine stemmetjes. Meneer en Mevrouw luisteren er niet naar en doen alsof de stemmetjes er niet zijn. Maar de stemmetjes worden steeds luider. NEE! roepen ze, en IK MAG HET MEEST! of IK HEB GELIJK! en DAT IS NIET EERLIJK!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Theatergroep Kwatta is het professionele jeugdtheatergezelschap van Gelderland, gevestigd in Theater Het Badhuis in Nijmegen. Schrijver en regisseur Josee Hussaarts is de artistiek directeur van Theatergroep Kwatta.

Kwatta is een avontuurlijk jeugdtheatergezelschap dat met beide benen in de wereld staat. Kwatta maakt toegankelijk én eigenzinnig jeugdtheater voor kinderen in binnen- en buitenland en voor iedereen die het lef heeft om met verbazing om zich heen te kijken. Kwatta verbindt en maakt los.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;