Mismuis


Beeldendtheater
Kinderdagverblijf
Basisschool
Buitenschoolse opvang
Bedrijven
Theater
Bibliotheek
Particulieren
Buurthuizen
Speel en pretparken
Gelderland
€ 8 tot € 12
6 tot 88 jaar

Theatergroep Kwatta bracht haar jeugdtheatervoorstelling Mismuis in Nederland, Schotland, Amerika en Canada met succes op de planken.
Van 10 januari t/m 22 maart 2015 toert Kwatta weer met Mismuis door eigen land en speelt onder andere in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Breda en Sittard.

Mismuis

Je zult maar een Mismuis zijn, zo’n muis zonder staart, met veel te grote oren en dat je dan blauw bent en niet grijs. Wie wil je dan nog opeten? Wie jaagt er achter je aan? Jij bent voor de Miskat, zeggen alle dieren. Dat is het Noodlot, daar is niks aan te doen! Dus gaat Mismuis op zoek naar zijn noodlot en loopt hem uiteindelijk op het eiland Man tegen het lijf.

Mismuis is een avontuurlijke voorstelling over een dappere muis die als muis dan misschien wel mislukt is, maar als Mismuis gelukkig heel geslaagd blijkt te zijn!
Mismuis is een voorstelling met heel veel poppen, animatie en muziek.

De pers over Mismuis:
‘Speels, lichtvoetig en muzikaal.’ (De Volkskrant, 4 ****, 20-11-2012)

‘Binnen een uurtje smoorverliefd op een blauwe muis zonder staart en met kangoeroeoren.’ (Theaterkrant, 4 ***, 14-10-2012)

‘Really, you have to see this Theatergroep Kwatta show!’ (Herald Tribune Scotland, 5 ****, mei 2014)


tekst: Paul Gallico - bewerking en regie: Josee Hussaarts - spel: Ferdi Janssen, Siem van Leeuwen, Steven Stavast en Hans Thissen - decor en kostuums: Barbara Kroon - poppen: Siem van Leeuwen - lichtontwerp: Henk van der Geest - techniek: Jesse Knoop en Hanno Siegers – 

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theatergroep Kwatta maakt toegankelijk én eigenzinnig jeugdtheater voor kinderen in Landsdeel Oost, maar ook daarbuiten, en voor iedereen die het lef heeft om met verbazing om zich heen te kijken. Kwatta verbindt en maakt los.


• Toegankelijk: voor een voorstelling van Kwatta mag je soms best op je tenen staan, maar hij gaat nooit over je hoofd.
• Eigenzinnig: Kwatta vindt nooit iets kinderachtig en neemt niets als vanzelfsprekend aan.
• Verbindt: Kwatta verbindt kunstdisciplines, mensen, plekken en ideeën.
• Maakt los: met iedere voorstelling breekt Kwatta een lans voor de verwondering.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen