Bashi het witte olifantje


Bashi het witte olifantje is een sprankelende, kleurrijke kindervoorstelling voor kinderen van 4 t/m 6 jaar, die gaat over ontdekken wie je bent en jezelf durven zijn.

Bashi is een klein wit olifantje, maar haar broertjes en zusjes zijn grijs. En die pesten Bashi omdat zij wit is. Boos loopt Bashi weg, de jungle in. Ze wil mooier worden, met meer kleuren dan wit.

Ze krijgt veren van de vogels en een muts op haar hoofd van vlinders, helaas niets helpt. Totdat Bashi de kameleon tegenkomt. Deze leert haar de kleurwisseltruc. Zodat Bashi net zo prachtig kan kleuren als de apen, de slang en de vogels.

Maar dan wordt zij gezien door een tijger!

Die nacht ontdekt Bashi dat zij net zo mooi kleurt als de maan. En dat is toch wel iets om trots op te zijn!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Theatergroep hippo is ontstaan door de nauwe samenwerking tussen regisseur Barth van Lint en choreograaf Monique Incontri-Keijers.

Hippo beweegt waar het woord te kort schiet en spreekt waar de beweging niet voldoet.

Hippo is een jonge dynamische theatergroep die de grens tussen twee kunst disciplines wegneemt. Niet eerder werd spel zo ondersteund door de dans en de dans door het spel.De bijna schilderachtige theatraliteit die hierdoor kan ontstaan maakt dat de fantasie op hol kan slaan.

Hilarische idiote gekke werkelijkheden worden afgewisseld door eenvoudige waarheden. Volstrekte idioterie die samengaat met inhoud.

Onze kindervoorstellingen:

Wij vinden het belangrijk om kinderen mee te nemen in de complete vrijheid van de fantasie zonder oordelen, zonder regels, maar met besef van wederzijds begrip en compassie. Als je naar onze voorstellingen kijkt, kijk je in jezelf.

De spelers van theatergroep Hippo zijn woonachtig in de regio Den Haag.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;