De Praatbak


Anne is voor het eerst mee op een bergwandeling met Robin. Wanneer Robin stopt om te plassen en Anne door loopt, raken ze elkaar kwijt. Totdat ze elkaar opeens weer zien, maar op een andere bergtop! ‘Je staat op de verkeerde bergtop!’ ‘ Wat doe je nou daar?’ Ze proberen te bellen… Geen bereik. Hoe komen ze ooit weer bij elkaar als ze elkaar niet kunnen verstaan?

De theatervoorstelling ‘De Praatbak’ haakt in op de huidige vormen van communicatie. Brengt het publiek naar de tijd voor de mobiele telefoons en laat zien hoe lastig communiceren is zonder electronica. Door een duik in de diverse manieren van communiceren die in de geschiedenis zijn ontwikkeld gaan Robin en Anne op zoek naar een manier om met elkaar te praten. Het vuilnis uit de vuilnisbak wordt gebruikt als inspiratiebron voor het maken van communicatiemiddelen.
Zullen ze elkaar horen, begrijpen en weer samenkomen?

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theatergroep Blokkendoos maakt (kinder)theater vanuit, volgens ons, de oudste manier van theater maken, het vertellen van mooie en spannende verhalen. Hierbij willen wij nieuwe werelden creëren en theater begrijpelijk maken door aan te sluiten op de beleving van de kijker. Onze unieke combinatie van Pedagogiek, Culturele Maatschappelijke Vorming, Wetenschapscommunicatie en Theater zorgt voor een verfrissende blik op theater.

Jinke Coenen
Marieke Koopman
Ruud Moesbergen

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;