Niets


Niets
Kindervoorstelling
Kinderdagverblijf
Basisschool
Buitenschoolse opvang
Bedrijven
Theater
Festivals
Camping en recreatie
Kerk
Verstandelijke beperking
Bibliotheek
Particulieren
Buurthuizen
Speel en pretparken
Utrecht
€ 200 tot € 500
4 tot 12 jaar

Dit is het verhaal over Max. Niet een verhaal over ridders en prinsessen. Dit is het verhaal over Max die niets ontdekte en gelukkig werd.

Max leidt een eenvoudig leven. Staat op, gaat naar werk, sorteert postpakketten en gaat naar huis. Maar echt gelukkig is Max niet. Max is eenzaam. Ze heeft geen vrienden om mee te spelen. Zo maar het dorp in gaan en met iemand praten, dat durft Max niet. Op een dag komt er een postpakketje binnen zonder adres. Het enige wat erop staat is ‘Niets’… Wat zou erin zitten? En voor wie is het bedoeld? Max gaat op zoek naar de eigenaar maar vindt veel meer.

Dit is een verhaal over vrienden maken, fantasie, de wereld intrekken en dat je niets nodig hebt om gelukkig te zijn.

De theatervoorstelling ‘Niets’ haakt in op de eerste stappen in sociale ontwikkeling van jonge kinderen. Het neemt hen mee op avontuur naar het maken van de eerste sociale contacten.

 

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theatergroep Blokkendoos maakt (kinder)theater vanuit, volgens ons, de oudste manier van theater maken, het vertellen van mooie en spannende verhalen. Hierbij willen wij nieuwe werelden creëren en theater begrijpelijk maken door aan te sluiten op de beleving van de kijker. Onze unieke combinatie van Pedagogiek, Culturele Maatschappelijke Vorming, Wetenschapscommunicatie en Theater zorgt voor een verfrissende blik op theater.

Jinke Coenen
Marieke Koopman
Ruud Moesbergen

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Karlijn Arts op 18 september 2013 19:31
Mijn kinderen doken gelijk op de boef af! Erg gelachen om de 'domme' boef. Leuk dat het gaat over 'je eigen pakketje' fantasie en dat je dat met elkaar kunt delen.
door R van Haren op 17 september 2013 23:50
Schitterende voorstelling. Mijn kinderen en ikzelf werden vermaakt. En ook nog met een filosofisch tintje. Een aanrader!

Laatste recensies


Tags


Delen