Een indiaan in huis


Een indiaan in huis.
Casper weet alles van Indianen en het liefst ordent hij elke dag de veertjes van zijn indianentooi. In de wereld van de Indianen is alles overzichtelijk. Maar voor zijn ouders is deze indianenwereld soms lastig. Hoe is het voor hen om een kind met autisme te hebben? Een kind dat taal ingewikkeld vindt en vaak niets of weinig begrijpt van de dagelijkse dingen/ de wereld om hem heen. Hoe is het om een indiaan in huis te hebben?

‘Een indiaan in huis’ is een herkenbare en ontroerende voorstelling over autisme en de impact ervan op de nabije omgeving. Een voorstelling voor iedereen die te maken heeft met kinderen en jongeren met een stoornis binnen het autistisch spectrum.

Na de voorstelling volgt een interactief gedeelte waarin Bint het publiek prikkelt en uitnodigt om met elkaar in gesprek te gaan. Er worden onderling ervaringen uitgewisseld, vragen gesteld en tips verzameld.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Een indiaan in huis (2011)
Off Road (2012)
Grutjes & Griesmeel (2012)
Heibel en Hartstocht (2014)

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;