Weetjes Warming up


De Weetjes Warming Up is een opwarming bij een evenement waar kinderen en volwassenen even los kunnen komen en meer te weten krijgen over het thema bij het evenement. Zo is er bijv. een Oceanen Weetjes Warming Up, een Water Weetjes Warming up etc. Deze Weetjes Warming Up kan op maat gemaakt worden !

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Sinds februari 2005 ontwikkelt en produceert Marco van Veldhuizen met zijn Theatergezelschap Mar&Co voorstellingen, die mede gebaseerd zijn op improvisatie voor en met kinderen. Een aantal bekende voorstellingen zijn Improela, Zoo(i)!, Zeemeerminge en Zoemmmmm! (geïnspireerd door het verhaal van Eric of het Klein Insektenboek). Deze zijn o.a. gepresenteerd als activiteit bij tentoonstellingen van het Museon in Den Haag. Daarnaast verzorgt het gezelschap Hotspot Speed Tours, thematische Weetjes Warming Up’s en andere verrassende theatrale activiteiten in samenwerking met o.a. Museon, Dunea, Simavi en WNF. De spelers van Mar&Co zijn geroutineerde improvisatoren van verrassende pluimage en onbeperkte mogelijkheden. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;