Het Theater van 1001 Nacht


Het Theater van 1001 Nacht
€ 1.250 tot € 3.500
4 tot 12 jaar
Meespeelvoorstelling

Theater van 1001 Nacht

Theaterfiets presenteert:
Het theater van 1001 nacht. Een magisch spektakelstuk voor basisscholen, waarin ieder kind een rol speelt. Leerkrachten hoeven bijna niets te doen. Die hebben het druk genoeg !
Met assistentie van een aantal hulpouders een instructie-dvd en de begeleiding van Theaterfiets ontstaat in drie dagen een kant-en-klare schoolbrede voorstelling. Deze kan zowel binnen als buiten worden opgevoerd.
Wonderbaarlijk maar waar:
Theaterfiets verzorgt het complete decor en attributen en er is een kostuum voor iedereen.
U zorgt voor de kinderen en Theaterfiets doet de rest. Dus: Jubileum te vieren, nieuwe school geopend of eindejaarsvoorstelling? Treed binnen in de wondere wereld van Het Theater van 1001 Nacht !

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Eens bouwde Dolf een klein theatertje op een oude transportfiets. Hij ging de straat op en speelde in de dorpjes in straatjes en op pleintjes. Zo is het begonnen.

Nu reist Dolf door het hele land!Hij speelt in theaters op straat, tijdens festivals en op scholen.
Ook ontwikkelt Dolf de laatste jaren grote theaterspektakels voor scholen. Dit zijn voorstellingen waaraan een hele school aan mee werkt! Al vele scholen in heel Nederland beleefden dit unieke project!
Dolf is een ontwerper, een maker en een speler.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!