Ik kom je opeten! - Theatergroep Heldhaftig


Ik kom je opeten! - Theatergroep Heldhaftig
Poppentheater
Basisschool
Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang
Theater
Bibliotheek
Buurthuizen
Zuid-Holland
€ 700 tot € 740
8 tot 11 jaar

Ver in de ruimte vliegt een enorm monster in zijn ruimteschip van planeet naar planeet. Hij eet niet alleen de bewoners op; nee hij verorbert ook planeten!
(Behalve de uiteindes, die zijn te koud en het midden ook niet want dat is te heet.)
Dan ziet hij een mooie blauwe planeet: de aarde.
En op die planeet woont Bennie.
Het water loopt het monster in de mond. Hij stuurt zijn ruimteschip richting aarde en brult:

IK KOM JE OPETEN!!!

Maar klopt dat allemaal wel? Moeten we bang zijn? En wie verspreidt deze informatie?

Niets is wat het lijkt in deze griezelig grappig voorstelling. Gespeeld in een fantastisch decor met ingenieuze vondsten waarin het hele heelal lijkt te passen en het mogelijk is om met het monster mee te vliegen, ontworpen door Siem van Leeuwen (Zilveren Krekel voor Knuffelbos).

In een tijd waarin waarheid en leugen makkelijk te verwisselen zijn en informatie de hele dag over ons uitgestort wordt, is het zaak om alles goed te filteren om te bepalen wat we kunnen geloven. Onder een wervelende regie van Bram de Goeij (o.a. Fantastische Meneer Vos en Aaipet) worstelen Martin en het monster zich door deze materie heen.

Ik kom je opeten! (4+) is een nieuwe poppentheatervoorstelling van Martin Soeters naar het prentenboek van Tony Ross, in een hernieuwde uitgave van uitgeverij MemphisBelle.
Naar: “I’m Coming to get you!” van Tony Ross bij Andersen Press.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theaterbureau Frijns biedt sprankelend en betoverend jeugdtheater vol mooie, fantasierijke beelden en (live) muziek. Alle voorstellingen zijn voorzien van lesmateriaal dat in de klas ter voorbereiding of evaluerend gebruikt kan worden. In het aanbod vindt u: poppentheater, muziektheater, sprookjes, interactief theater en literatuurtheater. Ook zijn er voorstellingen voor speciale gelegenheden, bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerst, Kinderboekenweek of Voorleesdagen, een pensioen of juffen- en meesterdag. Alle voorstellingen kunnen in een zaal of op school spelen. Gewoon in een speellokaal of in de gymzaal. De spelers nemen hun eigen licht en geluid mee en toveren iedere ruimte om in een echt theater.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dionne Frijns, per mail of telefonisch dionne@theaterbureaufrijns.nl | 0186-574925.

Op www.theaterbureaufrijns.nl vindt u meer informatie en het complete aanbod.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen