Meneer B. vliegt naar de maan


Meneer B. vliegt naar de maan
Beeldendtheater
Basisschool
Festivals
Buurthuizen
Bibliotheek
Theater
Noord-Holland
€ 650 tot € 800
4 tot 12 jaar

Van jongs af aan droomt Meneer B. van een reis naar de maan. Met zijn modelbouwraket fantaseert hij hoe dat gaat, aftellen, opstijgen en landen op de maan. En dan met een heerlijke maanbanaan en sterrenstofcocktail op het maanzandstrand kijken naar de ondergaande aarde… Wie wil dat nou niet?

Als hij op een dag een advertentie ziet voor de ‘Eerste Vakantievlucht naar de Maan’ besluit hij al zijn spaargeld bij elkaar te schrapen en een ticket te kopen. Dat is het begin van een hilarisch avontuur op onbekend terrein… 
 
Een dynamische voorstelling met fysiek spel, muziek, visuele humor, een vernuftig decor en veel interactie.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theaterbureau Frijns biedt sprankelend en betoverend jeugdtheater vol mooie, fantasierijke beelden en (live) muziek. Alle voorstellingen zijn voorzien van lesmateriaal dat in de klas ter voorbereiding of evaluerend gebruikt kan worden. In het aanbod vindt u: poppentheater, muziektheater, sprookjes, interactief theater en literatuurtheater. Ook zijn er voorstellingen voor speciale gelegenheden, bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerst, Kinderboekenweek of Voorleesdagen, een pensioen of juffen- en meesterdag. Alle voorstellingen kunnen in een zaal of op school spelen. Gewoon in een speellokaal of in de gymzaal. De spelers nemen hun eigen licht en geluid mee en toveren iedere ruimte om in een echt theater.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dionne Frijns, per mail of telefonisch dionne@theaterbureaufrijns.nl | 0186-574925.

Op www.theaterbureaufrijns.nl vindt u meer informatie en het complete aanbod.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen