Ping - het blauwe uur - Esther de Koning


‘Alles kan. Dit dus ook.’
Ping woont samen met haar opa en oma op het eiland. Haar vader is spoorloos verdwenen en haar moeder woont met haar nieuwe man in Mexico.

Ze is vaak op het strand nog voordat de zon opkomt. Het blauwe uur noemen ze dat, waarin mysterieuze dingen gebeuren. Ping wacht er op haar vader. Is hij de zee ingelopen zoals de oude meneer Paapjes beweert? Woont hij daar bij de alienetjes, zoals ze zelf denkt?

Ping ontmoet strandjutter Ismaël die op zoek is naar schatten, en een pratende meeuw die de sleutels van de schoolbus heeft gestolen. En ze vindt geheime boodschappen van haar vader. Maar… is dat wel waar? Is wat Ping vertelt ook écht gebeurd? Buurvrouw Toos zoekt het uit. Daar is ze tenslotte politieagente voor! 

Natuurlijk komt Ping ook aan het woord, net als haar oma en opa en alle andere figuren die Ping tegenkomt in dit tweede, spannende en humorvolle deel van de theaterserie Ping.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theaterbureau Frijns biedt sprankelend en betoverend jeugdtheater vol mooie, fantasierijke beelden en (live) muziek. Alle voorstellingen zijn voorzien van lesmateriaal dat in de klas ter voorbereiding of evaluerend gebruikt kan worden. In het aanbod vindt u: poppentheater, muziektheater, sprookjes, interactief theater en literatuurtheater. Ook zijn er voorstellingen voor speciale gelegenheden, bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerst, Kinderboekenweek of Voorleesdagen, een pensioen of juffen- en meesterdag. Alle voorstellingen kunnen in een zaal of op school spelen. Gewoon in een speellokaal of in de gymzaal. De spelers nemen hun eigen licht en geluid mee en toveren iedere ruimte om in een echt theater.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier op deze website.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!