Vos en Haas: Vos schept op - Houtjetouwtje


Vos en Haas: Vos schept op - Houtjetouwtje
Beeldendtheater
Basisschool
Festivals
Bibliotheek
Theater
Noord-Holland
€ 850 tot € 900
4 tot 9 jaar

Muzikaal poppentheater over eten, en taal

Uit de keuken van Vos komen de heerlijkste geuren. Hij kookt een verrassing voor zijn vrienden. Als Vos even weg is werpt Haas stiekem een blik in de pan. Vos is woest. Hij wil geen eten uit blik, hij kookt alleen met verse ingrediënten! Uil kookt alleen uit pakjes en Jak eet nooit aan tafel, dat is veel te saai. Zal het Vos lukken al zijn vrienden aan één tafel te krijgen, voor de hartigste maaltijd ooit?

Een muzikale voorstelling over gezond eten, boordevol (taal)grapjes en opzwepende liedjes. 

 

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theaterbureau Frijns biedt sprankelend en betoverend jeugdtheater vol mooie, fantasierijke beelden en (live) muziek. Alle voorstellingen zijn voorzien van lesmateriaal dat in de klas ter voorbereiding of evaluerend gebruikt kan worden. In het aanbod vindt u: poppentheater, muziektheater, sprookjes, interactief theater en literatuurtheater. Ook zijn er voorstellingen voor speciale gelegenheden, bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerst, Kinderboekenweek of Voorleesdagen, een pensioen of juffen- en meesterdag. Alle voorstellingen kunnen in een zaal of op school spelen. Gewoon in een speellokaal of in de gymzaal. De spelers nemen hun eigen licht en geluid mee en toveren iedere ruimte om in een echt theater.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dionne Frijns, per mail of telefonisch dionne@theaterbureaufrijns.nl | 0186-574925.

Op www.theaterbureaufrijns.nl vindt u meer informatie en het complete aanbod.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen