Plons - Renate Moespot


Plons - Renate Moespot
€ 700 tot € 800
4 tot 8 jaar
Beeldendtheater

Kikker Kiki ontdekt de wereld om haar heen, verwonderd door de schoonheid van de vijver waarin ze als kikkervisje ter wereld is gekomen. Een grote vis lijkt even gevaarlijk, maar blijkt haar te kunnen helpen. Kiki ziet de libelle die naar werelden kan gaan, waar zij nog niet is geweest.

Kiki verandert, wordt groter, net als de wereld om haar heen. Wat zal er gebeuren als ze de vijver verlaat? Kiki is een beetje bang. Toch steekt ze haar hoofd boven water en stapt aan land. Ze ontmoet nieuwe dieren, de rups en de ooievaar. Wat zijn er veel dieren, maar zouden er ook andere kikkers bestaan? Heeft kikker Kiki eigenlijk wel familie?

Een beeldend verhaal over de wondere wereld boven en onder water. In een dynamisch decor vol vindingrijke verrassingen vertellen Milan en Renate het verhaal van de dieren in en om het water, als poppen, klein en groot.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theaterbureau Frijns biedt sprankelend en betoverend jeugdtheater vol mooie, fantasierijke beelden en (live) muziek. Alle voorstellingen zijn voorzien van lesmateriaal dat in de klas ter voorbereiding of evaluerend gebruikt kan worden. In het aanbod vindt u: poppentheater, muziektheater, sprookjes, interactief theater en literatuurtheater. Ook zijn er voorstellingen voor speciale gelegenheden, bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerst, Kinderboekenweek of Voorleesdagen, een pensioen of juffen- en meesterdag. Alle voorstellingen kunnen in een zaal of op school spelen. Gewoon in een speellokaal of in de gymzaal. De spelers nemen hun eigen licht en geluid mee en toveren iedere ruimte om in een echt theater.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dionne Frijns, per mail of telefonisch dionne@theaterbureaufrijns.nl | 0186-574925.

Op www.theaterbureaufrijns.nl vindt u meer informatie en het complete aanbod.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!