Kaatje Piraatje


Alle rotte vissen en haaien bij elkaar! De dochter van Woeste Willem is stiekem aan boord gegaan van het piratenschip van haar vader. Maar...Wat doet ze daar? Haar vader heeft haar nog zo gewaarschuwd, het piratenleven is niks voor haar!
Maar dan wordt er midden op zee een heel bijzondere zeemeermin gevangen... Alle piraten doen opeens anders dan normaal. Is die zeemeermin echt wel zo lief en leuk als ze eruit ziet? Tijdens de voorstelling worden de kinderen uitgenodigd om mee te zingen en te spelen...

Kosten toelichting

Eén voorstelling: € 350                                                                          Twee voorstellingen: € 650 op dezelfde dag en locatie                                Drie voorstellingen: € 800 op dezelfde dag en locatie

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Theater Zwuf is opgericht door Mariëlle Beunder. Zij heeft inmiddels zo'n 17 jaar ervaring in het lesgeven van kinderen als juf in het basisonderwijs en als zwemonderwijzer. Hierdoor springt zij snel in op wat er gezegd en geroepen wordt tijdens een optreden. Het woordgebruik past zij makkelijk aan de belevingswereld van de kinderen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;