De Vrolijk Verrassende Kerstshow


De Vrolijk Verrassende Kerstshow

Prinses Anna doet niets liever dan zingen. Zij zingt alle liedjes die ze mooi vindt: van Dikkertje Dap tot Morgen uit de musical Annie en van Laat het los uit Frozen tot Hoofd, schouders, knie en teen. 
Toen zij zes jaar was, is haar vader de Koning op reis gegaan en nooit meer terug gekomen. Boze tongen beweren dat haar stiefmoeder hier meer van weet.
Door te zingen, vergeet Anna even dat haar leven zo veranderd is.

Nu haar vader weg is, kan haar stiefmoeder ongestoord genieten van alle luxe.
Ze draagt de mooiste jurken, maar geeft de prinses alleen reststukjes stof, waar ze dan zelf haar kleding van moet naaien. Kinderen uit het dorp noemen haar dan ook de Lapjesprinses.
Op een dag komt er een koopman langs met mooie stoffen. “Doe de restanten maar”, zegt de stiefmoeder, “dat is goed genoeg voor dat wicht!”
Prinses Anna begint aan haar kerstjurk, want alleen daarmee mag ze naar 
De Vrolijk Verrassende Kerstshow. Net op tijd is de jurk klaar. Hij is heel mooi geworden. Nu kan ze eindelijk aan iedereen haar favoriete liedjes laten horen.

Op het feest komt ze een quizmaster, een kunstenaar, een muzikant en heel veel andere kinderen tegen.  Prinses Anna mag de mooiste liedjes zingen, meedoen aan een quiz, de kerstboom versieren, musiceren en zelfs een schilderij maken………. Uiteraard zullen de kinderen haar daarbij gaan helpen.
Dat zorgt voor veel verrassingen en een vrolijk kerstfeest voor iedereen!!

Ervaring heeft geleerd dat deze voorstelling geschikt is voor de hele basisschool. Drie optredens op één dag is mogelijk.

Uitkoopsom vanaf euro 925, = (150 zitplaatsen) excl. reiskosten en 9% btw. 
Tweede en derde optreden op dezelfde dag en speelplek is uiteraard met korting!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Theater Van Santen - Jeugdtheater speelt in Nederland en Vlaanderen voor:
-      scholen
-      bibliotheken
-      wijkcentra
-      (openlucht) theaters
-      andere plaatsen waar dat mogelijk is.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;