Sinterklaas Instrumentenfeest


Sinterklaas Instrumentenfeest is een compleet en sfeervol liedjesprogramma, boordevol bekende Sinterklaasliedjes.

Mogen grote mensen ook hun schoen zetten? Waar zet je die dan? En komt er dan wel wat in? Zouden grote mensen, net als kinderen, ook niet alles krijgen wat op hun wensenlijstje staat? De muzikanten zetten hun schoen. 

Ze hebben veel verschillende en ook bijzondere muziekinstrumenten bij zich. 
De muzikanten spelen en zingen uit volle borst en iedereen zingt mee! 
Nu zullen zij toch zeker ook wel iets in hun schoen krijgen? Het blijkt allemaal niet zo eenvoudig. Maar gelukkig hebben kinderen heel goede ideeën. Je moet het allemaal maar weten…

Zing lekker mee met bekende Sinterklaasliedjes. Of nog leuker: speel mee op je eigen instrument! Als je een tekening meeneemt, bedenken de muzikanten daar misschien wel een liedje bij. Of neem een zelfgeschreven gedichtje mee van maximaal acht regels. Wie weet mag jij het op het podium voordragen!

Theater Van Santen - Jeugdtheater staat bekend om de verhalende manier van liedjes brengen, doorspekt met humor. Samen spelen en zingen is het uitgangspunt. Kortom: 50 minuten feest voor kinderen en volwassenen!

Ervaring heeft geleerd dat deze voorstelling geschikt is voor de hele basisschool.

Uitkoopsom vanaf euro 925, = (200 zitplaatsen) excl. reiskosten en 9% btw. 
Tweede en derde optreden op dezelfde dag en speelplek is uiteraard met korting! We kunnen - tegen meerprijs - ook een Sint verzorgen in combinatie met de voorstelling.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Theater Van Santen - Jeugdtheater speelt in Nederland en Vlaanderen voor:
-      scholen
-      bibliotheken
-      wijkcentra
-      (openlucht) theaters
-      andere plaatsen waar dat mogelijk is.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;