Alle liedjes met een strik erom


Alle liedjes met een strik erom
€ 775 tot € 950
3 tot 9 jaar
Kindervoorstelling

                                            De populairste en meest gezongen liedjes.      

 Alle liedjes met een strik erom is een bruisend programma vol livemuziek, waarin Theater Van Santen de meest gespeelde en gevraagde liedjes nog eens de revue laat passeren.

Veel liedjes uit Alle liedjes met een strik erom zijn bekend, dus meezingen is onvermijdelijk. De bandleden begeleiden niet alleen, maar zij vertellen tussendoor ook over de muziek en de instrumenten die ze bespelen. Kinderen krijgen de gelegenheid om mee te doen op het toneel of zelf een liedje ten gehore te brengen op een instrument.

Een greep uit het repertoire: Zeg Roodkapje - Uit Artis is een beer ontsnapt – Een treintje ging uit rijden   Een spinnetje – Hansje Pansje kevertje – De grote banaan uit Afrika   Vlieg op, dikke bromvlieg! – In de maneschijn
Smakelijk eten Onder moeders paraplu – Hoofd, schouders, knie en teen – Drie kleine kleutertjes - Deze vuist op deze vuist– Je hebt twee armen – Poesje mauw en natuurlijk Leve het nijlpaard!

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theater Van Santen - Jeugdtheater speelt door het hele land voor:
scholen
bibliotheken
wijkcentra
(openlucht) theaters
andere plaatsen
waar dat mogelijk is.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!