Sinterklaas Instrumentenfeest


Sinterklaas Instrumentenfeest
Sinterklaasvoorstelling
Basisschool
Buurthuizen
Bibliotheek
Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Verstandelijke beperking
Bedrijven
Camping en recreatie
Theater
Zuid-Holland
€ 925 tot € 1.200
3 tot 9 jaar

Sinterklaas Instrumentenfeest is een compleet en sfeervol liedjesprogramma, boordevol bekende Sinterklaasliedjes. Mogen grote mensen ook hun schoen zetten?Waar zet je die dan? En komt er dan wel wat in?Zouden grote mensen, net als kinderen, ook niet alles krijgen wat op hun wensenlijstje staat? De muzikanten zetten hun schoen.

Ze hebben veel verschillende en ook bijzondere muziekinstrumenten bij zich. De muzikanten spelen en zingen uit volle borst en iedereen zingt mee! Nu zullen zij toch zeker ook wel iets in hun schoen krijgen? Het blijkt allemaal niet zo eenvoudig. Maar gelukkig hebben kinderen heel goede ideeën. Er moet nog meer gebeuren! Je moet het allemaal maar weten…

Zing lekker mee met bekende Sinterklaasliedjes. Of nog leuker: speel mee op je eigen instrument! Als je een tekening meeneemt, bedenken de muzikanten daar misschien wel een liedje bij. Of neem een zelfgeschreven gedichtje mee van maximaal acht regels. Wie weet mag jij het op het podium voordragen!

Theater Van Santen - Jeugdtheater staat bekend om de verhalende manier van liedjes brengen, doorspekt met humor. Samen spelen en zingen is het uitgangspunt.  Kortom: 50 minuten feest voor kinderen en volwassenen!

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theater Van Santen - Jeugdtheater speelt door het hele land voor:
scholen
bibliotheken
wijkcentra
(openlucht) theaters
andere plaatsen
waar dat mogelijk is.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Delen