De Kleine Prins - minimusical


De Kleine Prins woont op een kleine planeet met een roos en drie vulkaantjes, waarvan er twee werken en de derde niet - nou ja, je weet maar nooit! Hij is de hele dag bezig met het verzorgen van zijn planeet. Op een dag verlaat de prins zijn planeet om te zien hoe de rest van het heelal eruit ziet. Op zijn avontuurlijke reis naar andere planeten komt hij een aantal bijzondere volwassenen tegen.

Hij ontmoet o.a. een Koningin, een ijdeltuit, een aardrijkskundige, een muzikant, een zakenman en een lampopsteker. Tenslotte komt hij op de planeet aarde, waar hij in de Sahara een vliegenier ontmoet die met motorpech is geland. De Vliegenier heeft nog maar voor een aantal dagen water en moet in die tijd zijn vliegtuig weer aan de praat krijgen……………De Kleine Prins gaat hem helpen en beleeft meer dan hij ooit voor mogelijk had gehouden……...

De Kleine Prins is een minimusical.  Een voorstelling gebaseerd op het bekende boek De Kleine Prins van Antoine de Saint – Exupéry, Franse schrijver en vliegenier (1900 – 1944). Het verhaal bezit alle kwaliteiten om kinderen en ook grote mensen te laten wegdromen in fantasieën die geen grenzen kennen.

Hopelijk zullen allen die dit sprookje – dat nu al gerekend mag worden tot de klassieke literatuur – ter hand nemen, het niet enkel lezen, maar ook werkelijk de lachende kleine prins, het kind met de gouden haren, tegenkomen.

 De Kleine Prins - minimusical is een originele en vrije bewerking van John van Santen. Theater Van Santen zal op een sprankelende en speelse manier de sferen creëren, waarin De Kleine Prins en andere figuren tot leven komen. Een mooie voorstelling met live muziek, dans en zang. Ook de nodige humor zal niet ontbreken!

De Kleine Prins: “Grote mensen willen soms iets worden wat ze eigenlijk al zijn. Ze begrijpen nooit iets uit zichzelf en het is vervelend hen alles uit te moeten leggen”!

Ervaring heeft geleerd dat deze voorstelling geschikt is voor de hele basisschool. Drie optredens op één dag is mogelijk.

Uitkoopsom vanaf euro 875, = (150 zitplaatsen) excl. reiskosten en 9% btw.
Grotere groepen is in overleg zeker mogelijk en afhankelijk van de zaal en opstelling (Meerprijs - vraag ernaar).
Tweede en derde optreden op dezelfde dag en speelplek is uiteraard met korting!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Theater Van Santen - Jeugdtheater speelt in Nederland en Vlaanderen voor:
-      scholen
-      bibliotheken
-      wijkcentra
-      (openlucht) theaters
-      andere plaatsen waar dat mogelijk is.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Iris van Amerongen - Montessorieschool Noordwijk - gespeeld voor groepen 1 t\/m 4 en daarna 5 t\/m 8 op 15 oktober 2021 10:57
Zowel kinderen als collega\'s hebben erg van de voorstelling genoten! We willen jullie enorm bedanken voor jullie inzet en enthousiasme. Graag in de toekomst nog eens tot ziens! Vriendelijke groeten, Iris
door Paul de Graaf op 25 augustus 2021 15:57
Het was een superleuke voorstelling. We hebben enorm genoten. Goed spel! Onze altijd zo energieke zoon heeft bewegingloos, met een glimlach om zijn mond, zitten kijken naar Hare Narigheid, De aardrijkskundige, de muzikant, enz. en natuurlijk naar De Kleine Prins!
;