Alleen op de wereld


Alleen op de wereld is een klassiek kinderboek dat al generaties lang meegaat. Het vertelt over de avonturen van de vondeling Rémi, die na vele omzwervingen zijn bestemming vindt.

Voor deze jeugdvoorstelling heeft Theater Van Santen het verhaal, in 1878 opgetekend door Hector Malot, in een sprankelend nieuw jasje gestoken.

Geniet van een tijdloos verhaal over veerkracht, moed en het verlangen ergens bij te horen. Over de verbinding die muziek kan brengen. En over vriendschap die voelt als een familieband.

Droom weg tijdens deze meeslepende voorstelling vol mooie liedjes en livemuziek!

Ervaring heeft geleerd dat deze voorstelling geschikt is voor de hele basisschool. Drie optredens op één dag is mogelijk.

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in, ik neem dan binnenkort contact met u op.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theater Van Santen - Jeugdtheater speelt door het hele land voor:
scholen
bibliotheken
wijkcentra
(openlucht) theaters
andere plaatsen
waar dat mogelijk is.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Basisschool De Ichthus in Almere, Groepen 1 t\/m 8 op 28 mei 2021 14:04
Woensdag 26 mei 2021 - groepen 1 t\/m 8 Vandaag met alle kinderen naar een prachtige theatervoorstelling gekeken. Van het bekende boek, Alleen op de wereld.
;