Piratenprinses


Er was eens een prinses… Penny heette ze.. Ze heeft alles wat haar hartje begeert, maar ze vindt het prinsessenleven saai; altijd maar lief, beleefd en netjes zijn. Ze wil een stoere piraat worden en vechten met een zwaard. Dan verschijnt ineens een piraat; Rob de Landrot. Hij wil helemaal geen stoere piraat zijn. Hij wilt naar wal en liedjeszanger worden. Ze wisselen voor een dag. Penny gaat aan boord van het piratenschip en Rob blijft in het kasteel. Hou zou dat aflopen?

Thema ‘s Stoer en stout zijn als een piraat of keurig en gehoorzaam als een prinses. Het onderliggende thema is: Wie ben ik? En dat er ook een tussenvorm van een prinses en een piraat is; een prinses die wel stoer mag zijn .

Tekst en muziek Mari-anne Hof/ Illustratie Merel Hamers

Kosten 565 ex reiskosten

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Theater Tweekant  wordt geleid door Mari-anne Hof, componist, theatermaker en muziekdocent. Samen met o.a. Kira Kool en Mary Heylema maakte ze Oe-koek, Waar is Kat, Piratenprinses en Lijs op reis voor kinderen van 3 tot 7 jaar.

Het muziektheater wordt uitgevoerd met een groep wisselende spelers en regisseurs.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;