Koning Arthur


Koning Arthur
€ 10 tot € 20
8 tot 12 jaar
Kindervoorstelling

Het Engelse volk verlangt al jaren naar een koning en volgens een legende kan er in hun land pas iemand gekroond worden, wanneer het hem lukt om een betoverd zwaard uit een rots los te trekken. Wanneer de jonge Arthur daar moeiteloos in slaagt, begint een groot avontuur. Met hulp van de tovenaar Merlijn en de ridders van de ronde tafel zou Arthur weleens de grootste koning ooit kunnen worden…

Beleef het wereldberoemde magische sprookje van Koning Arthur, met dappere ridders, tovenaars en prinsessen in Koning Arthur, de nieuwe avontuurlijke familiemusical van Theater Terra.

Van januari tot en met mei 2016 te zien in de theaters, voor iedereen vanaf 8 jaar.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theater Terra is een in Amsterdam gevestigde producent van familievoorstellingen en musicals. Onze producties zijn te zien door heel Nederland en Vlaanderen, daarnaast zijn er internationale tournees in de VS, Canada en Azië en coproducties met gerenommeerde samenwerkingspartners. Bekende Theater Terra producties van de afgelopen jaren zijn onder andere ‘Koning Arthur, ‘Dribbel’, ‘Kikker is jarig’ en ‘Raad eens hoeveel ik van je hou.’ Komend seizoen zijn ‘De Kabouter’ (4+), ‘Dummie de Mummie’ (6+) en ‘De Vliegende Hollander’ (8+) te zien in de Nederlandse en Vlaamse theaters.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!