Kat aan de knoppen


Help, het land wordt een puinhoop!

Het land is in rep en roer: er is een enorme muizenplaag. Iedereen heeft er last van. Gelukkig wil een belangrijke persoon dit probleem oplossen. “Maar”, zegt hij, “dat kan alleen als ik de baas wordt van het land.” Niet iedereen vindt dat een goed idee. Is die ‘belangrijke persoon' wel te vertrouwen? Net als ze een besluit willen nemen, komt iemand met een beter idee. Een coole kat. Wat? Ja, een kat! Wie had ooit gedacht dat een kat met de beste oplossing zou komen. Laten ze de kat zijn gang gaan?

Zoals bij alle voorstellingen van Theater Stuiter speelt het publiek weer een belangrijke rol.

KAT AAN DE KNOPPEN is een eigentijdse bewerking van het toneelstuk ‘De Wijze Kater’, van Herman Heijermans’.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Theater Stuiter verzorgt sinds 1991 voorstelligen voor kinderen en jongeren. Bij alle producties is een lespakket. De voorstellingen zijn opgebouwd uit een combinatie van spanning, humor, dialoog, muziek, dans en acrobatiek. Het meespelen van het publiek is een belangrijk onderdeel. Theater Stuiter verzorgt deze projecten voor scholen, theaters, buurthuizen, musea en andere culturele instellingen.

Alle stukken worden door leden van de groep geschreven, soms op basis van bestaand werk. Vervolgens krijgt de voorstelling verder vorm door de inbreng van de regisseur, de acteurs, de componist, de choreograaf en de kostuum- en decorontwerpers.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!